20. joulukuuta 2013

Paperitähdet valaisimena


Photo by Riikka / K O T I L A

Photo by Riikka / K O T I L A


Photo by Riikka / K O T I L A

Lupasin jo aiemmin kuvia tästä meidän paperitähtivalaisinhärpäkkeestä, jonka kokosin alakerran olohuoneen kattoon jo ajat sitten. Keskimmäisen tähden johtoon vaihdettiin pieni valaisinpistoke, joten siihen tulee valot. Kaksi muuta roikkuvat seurana ihan vaan näön vuoksi. Ikkunoissakin on tähdet, vaikkei ne kuvassa juuri näykään. Oikeaa kattovalaisinta en ole tuohon tilaan vielä edes löytänyt, joten sen täydellisen etsintä jatkuu taas ensi vuonna...

Tämä tähtihärpäke siirtyi itseasiassa yläkerran olohuoneeseen viime sunnuntaina, sillä toimme jo kuusen sisälle. Kuusi tuli tuohon Howard -tuolien väliin ja härpäke roikkui pahasti sen edessä, joten se sai lähteä.

Seinänvieruspöytä vietiin työhuoneeseen tuohon oikean oven suuntaan. Meidän makuuhuonehan on tuossa vasemmalla pariovien suojassa. Tämä olohuone on ollut melkoinen haaste sisustaa, kun se on luonteeltaan sellainen läpikulkupaikka neljään suuntaan. Iso matka-arkku on tarpeeksi jykevä keskellä huonetta, se saa hyvin pysäytettyä läpikulkutunnelman.


Kuvia koristellusta kuusesta siis luvassa...
Riikka10 kommenttia:

 1. Voi on niin kivan näköstä <3 oi että <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ja iloista joulunaikaa sulle <3

   Poista
 2. Nimetön20/12/13

  Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku englanninkielinen roskaposti oli päässyt seulasta läpi, poistin sen :)

   Poista
 3. Kaunista:)
  Minäkin olen etsinyt täydellistä kattolamppua olohuoneeseen. Tällä hetkellä olen jo unohtanut koko lampun;) Taitaa olla niin, että en sitä täydellistä yksilöä löydäkään, olen niin vaativa ja makuni muuttuu koko ajan;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita nuo paperitähdet. Minä hoksasin vasta tänä jouluna, että niitä voi käyttää myös ilman valoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kauniin valkoisia ilman valojakin, mun mielestä melkein kauniimpia, koska valot päälle ne ovat ihan keltaisia :)

   Poista
 5. Nimetön20/12/13

  Ai että on kaunista.....kuusikuvia odotellessa:) Rauhallista ja mukavaa Joulua sinulle ja perheellesi T. Marita:K ja hänen miehensä

  VastaaPoista
 6. Voi ku on ihanan näköiset! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...