5. joulukuuta 2013

Jul med Ernst


Photo by Riikka / K O T I L APhoto by Riikka / K O T I L A

/ Postaus toteutettu yhteistyössä Sisustusliike Säteen kanssa, jossa yläpuolella olevat kuvat on otettu. /


Tänään alkaa Ruotsin TV4:selta taas odotettu Jul med Ernst - ohjelmasarja. Meillä on se ilo, että Ruotsin kanavat näkyvät täällä rannikolla, joten klo 21 täytyy asettua tv:n ääreen ja nähdä mitä kivaa Ernst on keksinyt tänä jouluna niin itsetehtyyn joulusisustukseen kuin jouluherkuiksikin!


Ernst on suunnitellut Färg&Formille erilaisia sisustustuotteita, kuten lyhtyjä, mukeja, kulhoja ja tarjottimia. Yksinkertaisen kauniit valkoiset mukit ja kulhot on helppo yhdistää kodin jo olemassaoleviin astioihin. Niiden muotoilussa on pientä jujua, josta tykkään tosi paljon! Joulupuurokin näyttää piirun verran herkullisemmalta Ernstin kulhossa tarjoiltuna.

Astiat ja lyhdyt ovat mitä mainioin joululahja tai pikkujoulutuliainen, sillä näistä ajattoman tyylikkäistä tuotteista ei voi olla lahjan saaja tykkäämättä! Vink, vink vaan joulupukille :)


Klikkaa tästä, niin pääset selailemaan koko upean Syksy - Talvi 2013 ERNST -tuotekuvaston.


SourceOnko Ernst Kirchsteiger sinulle jo entuudestaan tuttu mies? Hän on erittäin tunnettu ruotsalainen sisustaja, joka työskenteli mm. Ikealla sisustusarkkitehtina ennen tv-uraansa. Hänellä on myös oma Hemma med Ernst -lehti, klikkaamalla linkkiä pääset lehden inspiroivaan blogiin. En ole lehteä nähnyt missään täälläpäin myynnissä, joten pitää etsiä se käsiinsä seuraavalla Ruotsin reissulla. Vinkkaa mulle, jos tiedät missä sitä Suomessa myydään.Vielä ehdit hakemaan Säteestä omat ERNST -mukit ennen ohjelman alkua, 
joista voit siemailla glögiä katsellessasi Ernstin puuhailuja :)
RiikkaPS. Jos Ruotsin TV4 ei näy teilläpäin, niin klikkaamalla tästä pääset katselemaan videoklipin, jossa Ernst askartelee kuusenkoristeita lampaantaljasta ja hortensiankukista. Se oli todella inspiroivaa, joten päätin yrittää ehtiä tehdä ennen aattoa jotain samantapaista meidän kuuseen :) Ja vaikket ruotsia ymmärtäisikään, niin kuvat kertovat kaiken! 

Ernstin DIY -jutut ovat yleensä hyvin yksinkertaisia, mutta kauniita, ja siinä piileekin varmasti hänen suosionsa salaisuus. Hän saa itsetehdyn näyttämään niin simppeliltä, että jokainen innostuu väkertelemään juttuja. 
Laitan myöhemminkin lisää linkkejä hänen videoklippeihinsä, niin saadaan tee-se-itse -joulua ainakin katsella, jos ei sitten itse toteuttaa ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...