30. joulukuuta 2013

Kattauskuvia ja välipäiväkuulumisiaPhoto by Riikka / K O T I L A

Photo by Riikka / K O T I L A

Photo by Riikka / K O T I L A
Photo by Riikka / K O T I L A

Photo by Riikka / K O T I L A

Photo by Riikka / K O T I L A


Photo by Riikka / K O T I L ANyt on joulua juhlittu monta päivää, rauhassa ja nauttien. Vanhempani eli ukki ja mummi tulivat meille ja koko perhe oli koossa, kun meidän 10veekin vietti aattoa meillä, vuorovuosin, tänä vuonna. Aloitimme joulunvieton jo aatonaattona käymällä pienen enkelimme haudalla sytyttämässä kynttilät. Illalla lämmitimme ulkosaunan ja nautimme illalliseksi herkullisen kalapöydän antimia. Aattona söimme joulupuuron perinteisesti joulurauhanjulistusta kuunnellen ja iltapäivällä kävimme joulukirkossa Munsalan kivikirkossa. Kirkosta poistuessamme suutelimme rakkaan mieheni kanssa ulkorappusilla, kuten teimme samaisilla portailla neljä vuotta sitten uutena vuotena, kun meidät vihittiin ja toivotimme toisillemme hyvää vuosipäivää jo vähän etukäteen :) Rappusilta katsoen hautausmaa näytti niin kauniilta kynttilämereltä illan hämärtyessä.

Lapset jaksoivat ihmeen hyvin odottaa joulupukin saapumista, joka kulki vihdoin, kumisaappaat jalassa, katuamme pitkin kohti meidän taloa. Saimme onneksi juuri aatonaattona muutaman sentin lunta, joten valkoinen joulu oli pelastettu, mutta keli oli kyllä melko loskainen. Pukki oli taas tarkkaan lukenut toivomuslistamme ja meidän 4veen henki ihan salpautui, kun hän sai paketista oikean Leijona -pelipaidan. Meidän 10vee kokosi innoissaan playmobil -taloja ja puuhasteli joululahjoillaan yöllä puoli kolmeen, sillä mieheni kotona on ollut perinne, että jouluyönä lapset saavat leikkiä niin pitkään kuin ikinä haluavat. Legot jäivät tänä vuonna sittenkin vähemmälle, koska toivomukset muuttuivat playmobilien suuntaan viimemetreillä (jolloin myös lahjat hankittiin ;). Minunkin toiveeni toteutui, kun saimme mieheni kanssa Robbie Williamsin toukokuun keikalle liput, jihuu! Joulupäivä oltiinkin sitten yöpuvuissa puolille päiville, ulkoiltiin ja herkuteltiin. Tapanina menimme syömään mieheni vanhemmille eli fammolle ja faffalle koko suvun voimin. Kaiken kaikkiaan siis aivan mahtava kiireetön joulu!


Toivottavasti sinullakin on ollut ihana joulunaika!
Riikka


PS. Me startataan Leville tänään, joten vastailen ihaniin kommentteihinne heti kun ehdin! Kiitos kaikille hyvän joulun toivotuksista!8 kommenttia:

 1. Kauniita kattauskuvia. Ihanaa, että teilläkin saavat lapset aattona valvoa. Meillä ei ihan noin myöhään mennyt, mutta kyllä yli puolenyön leikittiin :)
  Kivaa lomareissua teille ja hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna ja terkkuja täältä Leviltä. Mahtavan paljon lunta ja lisää sataa :) Iloista uutta vuotta <3

   Poista
 2. Joulu oli yksi parhaista meilläkin...:)
  Mukavaa Levin matkaa ja Hyvää Uutta Vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että teilläkin oli hyvä joulu <3 Terveisiä täältä Leviltä ja vietähän oikein mukava uusi vuosi!

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Mukavalta kuulosti teidänkin joulu. :)
  Oikein ihanaa uutta vuotta ja nautiskelkaa Levin lumisista maisemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnuElina, täällä jo valmistaudutaan lumileikkeihin :) Upeaa uutta vuotta sullekin!!

   Poista
 4. Voi kuinka kaunista teillä, ja mukavan kuulloinen joulu vietetty!
  Oikein ihanaa Levin reissua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina <3 Hyvää uutta vuotta!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...