16. joulukuuta 2013

Poronsarvi ja hyasintit


Photo by Riikka / K O T I L A


Photo by Riikka / K O T I L A

Photo by Riikka / K O T I L A


Alakerran olohuoneen matka-arkun päälle tein tällaisen yksinkertaisen joulukukka-asetelman. Laitoin siihen Rovaniemen markkinoilla -blogin Lennun vinkistä poronsarven, kiitos vaan ideasta!

Näitä hyasintteja on meillä nyt pulpahtanut vähän joka paikkaan, koska, kuten jo vinkkasinkin aiemmin, niiden odotettavissa olevaa elinikää voi pidentää napsaisemalla kukkinut kukkavarsi saksilla poikki tyvestä. Jos missasit sen jutun, niin lue Hyasintin hoitovinkki -postaukseni täältä.


Enää viikko jouluun, jipii!
Riikka


16 kommenttia:

 1. Tulinkin heti katsomaan:)
  Mutta sehän on hyvä ja kaunis kyllä!
  Eilen bongasin erään kaupan ikkunassa hyäasintti oli laitettu sellaseen pieneen lipaston laatikkoon. Mielikuvitushan on vain rajana näissä luovuuden helmissä!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis! Pidän erityisesti tuosta laatikosta :) Minä kirjoitin pari postausta sitten omassa blogissani vinkkejä amarylliksen hoitoon. Kurkatkaapa sinne, jos haluatte nauttia amarylliksen kukinnasta jopa pari viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin sen amaryllis-vinkin, kiitos siitä :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
 4. Hieno asetelma :) Tuo arkku on myös aivan upea!

  Meillä ei ole vielä ainuttakaan joulukukkaa. Pitäisi varmaan laittaa jo tuumasta toimeen, ettei mene hyasintin tuoksut sivu suun tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) vielä ehtii onneksi joulukukkien kanssa!

   Poista
 5. Kadehdittavan hieno asetelma! Mä länttäsin hyasintin lasikippoon ja se asetelma oli siinä! Ja kohtapuolin voinkin hyödyntää hortonimin vinkkiäsi ja napsaista sen kukkavarren irti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hekku :) Hyasintti lasikipossa on varmasti kaunis!

   Poista
 6. Niin kauniit kuvat! Minä oon kanssa ripotellut hyasintteja ympäri taloa. Ovat onneksi niin edullisia, että niitä raaskii ostaa useampia. Ja nyt kun meiltä suli taas loppukin lumi pois, niin voi hakea metsästä lisää sammalta ja jäkälää. Muuta hyvää lumettomuudessa ei taida ollakaan ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Mä kanssa panostan hyasintteihin, kun ovat niin edullisia. Toivottavasti saatais pian lunta, vihreä joulu on muuten edessä...

   Poista
 7. Kauniita kuvia! Ostin tänään valkoisen amarylliksen, kuten joka jouluksi. Ostan sen aina viikkoa ennen, niin kerkeää juuri aukeamaan aina aatoksi :) Nyt se nököttää siinä muovikääreessään, mutta tarkoitus olisi jotain asetelmaa tehdä siitä ja esim. tulilatvasta tms... olen vaan hävittänyt laakean peltipurkkini johonkin, enkä löydä mistään, pöh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista tuo tavaroiden hävittäminen, sitä tapahtuu täälläkin usein, kun laitan asioita jemma -nimiseen paikkaan ;D Amaryllikset ovat kauniita, mä odotan kanssa yhden valkoisen aukeamista nyt lähipäivinä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...