5. helmikuuta 2014

Meikki-iltapäivä Stockan Beatyssä
Lauantain tyttöjenillasta on jo selvitty, vaikkei minusta olekaan täällä blogin puolella mitään kuulunut muutamaan päivään :) Ja kyllä meillä oli hauskaa, illan aikana kupli niin shampanja kuin naurukin! 


Etkoilimme seitsemänhengen tyttöporukalla Vaasan Stockan Beatyssä meikki-iltapäivän merkeissä. Kerrankin oli aikaa paneutua meikkaamisen saloihin ja tuotteisiin, sillä mun tulee vaan ostettua sitä samaa, tuttua ja turvallista kosmetiikkaa, kun en ehdi aihetta arjessa yhtään miettimään. 


Mulle kokeiltiin meikkivoiteeksi Lancômen Teint Idole Ultraa, joka peitti todella hyvin ihoni värivirheet. Voide on kyllä melko paksua, joten sen levittämisessä pitää olla tarkkana, ettei sitä laita liikaa. Harjoittelu tekee metsurin...


Naama näyttää niin uniselta ennen silmämeikkiä, ja siitä syystä mä meikkaankin melkein joka päivä.
Ja hiuksetkin vielä kihartamatta ja laittamatta tuossa kuvassa, todella au naturel :D

Silmämeikiksi valittiin lilan sävyjä, jotka sopivat hyvin ruskeille silmilleni. 

Meikkaajalta saimme  oivallisen vinkin, nimittäin laittaa kajalia silmien sisänurkkiin, mikä toi esiin ja kehysti silmiä upeasti. Tätä vinkkiä aion tulla käyttämään silmämeikissäni jatkossa. Jos muuten sulla on jotain hyviä meikkausvinkkejä, niin otan niitä ilolla vastaan!!

Kaksi tuntia kestänyttä meikki-iltapäivää voin kyllä suositella, sillä saimme kaikessa rauhassa henkilökohtaista palvelua kahdelta myyjältä oman naamavärkin perusparannukseen. 10 euroa henkilöltä perityn ennakkovarausmaksunkin sai kokonaan takaisin, kun osti jonkun tuotteen meikkipartyn aikana. Ihmeisiinhän ei meikki enää pysty kun nelikymppiset vääjäämättä lähestyy, joten loput pienestä pintaremontista pitäisi tehdä sitten Rolfin vastaanotolla ;) Kiitos vielä ihanalle emännälle ja ystäville iloisesta illasta,
ja Helille ja Lindalle kuvausavusta!

Ja kiitos teille kaikille ihanille kommenteistanne 
ja mukavan illan toivotuksista edellisessä postauksessani <3
Riikka2 kommenttia:

  1. Oiii, olispa kiva päästä tollaseen tilaisuuteen! :) Tämäkin naamari kaipaisi kovasti pientä pintaremonttia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Se oli kyllä hauska idea illan emännältä, en tiennyt edes että sellaisia järjestetään! Pieni pintaremontti aika ajoin tekee hyvää ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...