20. helmikuuta 2014

String -hyllyn asetelmaRiikka / K O T I L A


Riikka / K O T I L A

Riikka / K O T I L AAlakerran olohuoneen String -hyllyllä on menossa ruskea kausi, joka on kyllä jo poistumaan päin. Ylimmällä hyllyllä ovat edelleen kirppariostokseni eli lasipullokokoelma ja sininen Raija Uosikkisen joulutaulu vuodelta 1984. Pentti Sarpanevan Pitsi -maljakko on ikivanha yhtä vanha kuin minäkin, sillä vanhempani ovat saaneet sen äitini vanhemmilta lahjaksi kun minä synnyin. Pronssiseen laattaan on kaiverrettu syntymäpäiväni. Kaunis muistoesine, jota osaan arvostaa nyt huomattavasti enemmän kuin teinivuosinani!

Keskihyllyllä on ilmavaa. Siinä on vain BoConceptin valkoinen keraaminen tuikkukippo ja kirppariltani ostamani euron kynttilänjalka, tiikkiä ja kuparia. BoConcept on yksi suosikkimerkeistäni, käy ihmeessä kurkkaamassa heidän sisustustuotteitaan! Matot ovat myös upeita, mutta hintavia...

Alahyllyllä on anoppini tekemä tuohirasia. Hän on tehnyt paljon taidokkaita tuohitöitä. Ruskean Aalto -vaasin jätti tätini perinnöksi minulle. Ja pieni puinen kynttilänjalka on omaa designiani päiväkotiajoilta, hih!

Ruskea saa kohta väistyä, sillä kaipaan valoa ja keveyttä tämän loskan ja sateen keskelle. Katsotaan, millaiseksi hyllyn asetelma muuttuu kun inspiraatio iskee on taas aikaa sisustaa!


Brownies. Invasion of brown on the String Pocket shelves. A mixture of flea market findings, inherited vases, a small box made of birchbark by my mother-in-law, and a wooden block candle holder which I made myself in the kindergarden. My own design, heh! All this brown is soon to be replaced with something light and aery. I am just waiting for inspiration to strike time to redecorate! Tip of the day: BoConcept has a lot to offer for a home decorator!Toivottavasti Etelä-Suomen talvilomalaisilla on ollut mukavaa, 
täällä jo odotellaan meidän lomavuoroa alkavaksi ensi viikolla!
Riikka2 kommenttia:

  1. Heti pisti silmään nuo ruskea jutut hyllyllä...ennen en tykännyt ruskeasta yhtään ja voi miten kauniilta se nyt näyttääkään..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ruskea jakaa mielipiteitä! Se voi olla todella jaiks -väri monelle. Ja liika on liikaa, minäkin jo kaipaan jotain raikasta tuohon hyllylle!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...