8. helmikuuta 2014

Vakka ja kansi


Riikka / K O T I L A


Ei ole tainnut jäädä kenelläkään epäselväksi mun addiktioni kuluneeseen ja aikaa nähneeseen puunpintaan? Löysin pietarsaarelaiselta kirpparilta vanhan vakan ja kannen, jotka olivat hyvässä kunnossa, vaikkakin pieniä maaliroiskeita onkin näkyvissä kannessa. 

Vakassa näkyy käsityön jälki. Se on isokokoinen (440x200x300), joten olin aivan valmis maksamaan siitä 65€, sillä tiesin että samankokoinen Iittalan vaneerivakka maksaa hulppeat 199€ nettikaupassa. Ne Iittalan versiot ovat myös kauniita ja niitä saa valkoisenakin, käy kurkkaamassa! (Kyseessä ei muuten ole minulle rahaa tuottava mainoslinkki, niitä ei blogissani ole :)


Ja mihinkä tuo meidän vakka lopulta päätyi tuosta ruokahuoneen pöydältä?
Siitä kerron sitten seuraavassa postauksessa.


Me lähdetään tänään lasten serkkupojan synttäreille 
ja illalla paikallisen Muik:in jääkiekkomatsiin,
joten hauskaa lauantaita myös sulle!
Riikka

10 kommenttia:

 1. Ihana vakka! Aivan varmasti kannattava ostos. Herkkuja ovat myös nuo Iittalan vakat, ihan "minun sisustuksen mallisia" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tyytyväinen "sijoitukseeni" :) Ne Iittalan vakat sopivat yksinkertaisen muotokielensä takia monenlaiseen makuun ja sisustukseen!

   Poista
 2. Oi miten kaunis!! Aivan ihana!!!! :) Mä niin rakastan kaikkea vanhaa, jotka on käsintehtyjä, niissä on niin paljon tunnetta ❤

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ihanuus<3 Minäkin olen heikkona kaikkeen vanhaan!

  VastaaPoista
 4. Voi kun kaunis! <3 Mä kans rakastan kaikkea vanhaa ja kulunutta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...