21. helmikuuta 2014

Onnea Madeleine ja Chris!

Madeleine ja Chris ovat saaneet tyttären! Onneksi olkoon!


Muistat varmaan, miltä tuntui tuoda vauva kotiin ensikertaa synnytyslaitokselta? Sitä iloa ja jännitystä! Niitä yhteisen elämän alkumetrejä! 

Minä muistan hyvin sen äitienpäivän vuonna 2009, kun pääsimme pienen poikamme kanssa kotimatkalle. Sitä päivää oli odotettu, sitä päivää en olisi uskonut koskaan kokevani. Se päivä oli todella tärkeä. Ja muistan mitä pikkuisella oli päällään. Ne vaatteet ovat myös ikuistettu perhealbumiin kymmeniksi kuviksi ihmeellisestä päivästä, jolloin meidän kotona oli yksi pieni ihminen lisää. Kotikin tuntui jotenkin uudelta ja ihmeelliseltä. Kotonamme asui ja tuhisi nyt meidän vauva, hän täytti neliöt pelkällä olemassaolollaan.


Meidän pienokaiselle muodostuivat tärkeiksi harsot eli unirätit, joita meilläpäin kutsutaan nimellä "traasa" tai "trasu". Hänellä oli sellainen aina mukanaan, mieluiten monta kerrallaan. Niitä piti laittaa yksitellen aina vaivihkaa pesuun ja ottaa pesty sitten takaisin jo käytettyjen joukkoon, että tuoksu pysyi mahdollisimman tuttuna. Yritin etsiä ja ostaa sellaisia harsoja, jotka näyttivät kivoilta ja persoonallisilta, jotta ne erottuisivat toisten lasten harsoista (muutenkin kuin tuoksusta...).

Ihastuin heti ensisilmäyksellä aden + anais -tuotteisiin ja isoihin harsomaisiin peittoihin, jotka ovat nyt tulleet myyntiin Suomessakin. Nehän ovat maailmalla jo melkoinen hitti, varsinkin kun Catherinen ja Williamin nähtiin poistuvan synnytyssairaalasta pikkuprinssi George käärittynä aden + anaisin harsopeittoon (lue Iltalehden juttu täältä). Isot harsopeitot on monikäyttöisiä ja kauniita.


Have you seen these aden + anais swaddling blankets before..?
Nämä ihastuttavat tuotteet ovat myös varmasti toivottuja lahjoja vastasyntyneelle, vink vink!

Mitähän Madeleine ja Chris valitsevat omalle pienokaiselleen?
Onneksi olkoon heille vielä tyttären johdosta!
Riikka/ Yhteistyössä - Blog cooperation: Säde /


3 kommenttia:

 1. Nuo on suloisia! :) Meillä esikoinen oli riepuihminen myös. :D

  Tervetuloa osallistumaan arvontaan:

  http://pienilintu.blogspot.fi/2014/02/ihana-arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riepu, sehän se sana oli mitä mä mietin :) Riepuihmiset ovat suloisia <3 Kiva kun vinkkasit arvonnasta! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Meillä harsoja kutsutaan nunnuiksi :) Itse olen ollut nunnun kantaja, mut poika ei oo ollu niistä oikeastaan kiinnostunut :( Ja mä myös ostin kuviollisia nunnuja, juuri siksi ettei mene sekaisin toisten nunnujen kanssa :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...