18. helmikuuta 2014

Miska -karhu ja kuulumisia


Riikka / K O T I L AHei pitkästä aikaa! Mitä sulle kuuluu? Ystävänpäiväkin oli ja meni, mutta eikös se voisi olla tänäänkin? Joten hyvää ystävänpäivää ihanat siellä!!


Blogihiljaisuutta kesti yli viikon verran, sillä täällä on ollut niin paljon puuhaa. Olen suunnitellut asiakkaani toimitiloja Seinäjoelle, ommellut opiskeluuni liittyviä etätehtäviä, tehnyt valmisteluja meidän St. Antonin laskettelureissua varten ja viettänyt pitkää viikonloppua perheemme kanssa vanhempieni luona Jyväskylässä. Ja tietysti katsellut parhaat palat olympialaisista!


Sotshin kisojen kunniaksi pääsi pieni Miska -karhu, vuoden 1980 Moskovan kesäolympialaisten maskotti, alakerran olohuoneen String -hyllylle. Sain sen tuliaisina isovanhemmiltani, samoin kuin isomman muovisen Miskan. Mahtavaa, että nämä esineet, aarteet, ovat säilyneet tallessa vuosien vieriessä, kiitos vanhempieni!


How are you all doing? I have been busy lately, so busy, that I haven´t had time for blogging. I have this interesting interior design project for a client to plan, sowing tasks for my artisan studies to complete, a skiing trip to St. Anton to plan and pack and, of course, olympic games to watch! 

Do you remember Misha, the bear mascot of the 1980 Moscow Summer Olympic Games? Back then, I got him as a souvenir from my grandparents. He is now on the String shelf in our downstairs living room.


Riikka10 kommenttia:

 1. Mullakin oli pienenä Miska! :) Pappa matkasi tuolloin paljon itänaapurissa ja tuliaisena sieltä taisi Miskakin tulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun isovanhemmat, mamma ja pappa, kävivät kans aikoinaan paljon Neuvostoliitossa, se oli suosittu matkakohde, Sotsi muun muassa :)

   Poista
 2. Hej !

  Sitä arjen touhua blogin välissä vai mitä :)
  Mekin ollaan oltu suomessa kotonani vanhempieni luona pohjoisessa.
  Hyvää viikkoa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej, paljon on juu arkisia askareita :) Kiva kun olette päässeet vanhempiesi luokse kyläilemään! Nauti viikosta!

   Poista
 3. Ihana Miska <3
  Terkkuja, blogitaukoilu tekee aina välillä hyvää :)! Varsinkin jos on noin kivoja juttuja meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :)

   Blogitauko on ollut ihan pakon sanelemaa, tunteja kun ei ole päivässä tarpeeksi revetäkseen ihan kaikkeen :) Ja todella kivojen juttujen kanssa täällä ahkeroin, joten ei haittaa!

   Poista
 4. Ihana Miska. Stemppiä koulujuttuihin -hienoa olet jo loppusuoralla :)
  Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista
 5. Mulla on pehmonallena keskikokoinen Miska lapsuudesta muistona. <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...