28. toukokuuta 2014

Rottinkituolit kirppikseltä







Joskus sitä lykästää oikein toden teolla! Niin pääsi käymään puolitoista viikkoa sitten sunnuntaina, kun ajelimme Helsinkiin Robbie Williamsin keikalle (joka muuten oli mahtava!) mieheni kanssa. Kurvasimme menomatkalla ennen Tamperetta Hämeenkyrössä sijaitsevalle isolle LA -kirpputorille. Se on ihan tien vieressä, mutta sinne harvoin ehtii kun ohi ajamme kiireellä tai sitten se on kiinni, jos olisikin joskus aikaa pysähtyä. Mutta nyt pyysin 15 minuuttia tehokasta peliaikaa kuskilta, joka jäi autoon lukemaan sähköpostejaan.

Kävelin suoraan hallin perälle, jossa myydään isolla alueella huonekaluja. Katseeni kiinnittyi heti kahteen hieman erikokoiseen vanhaksi patinoituneeseen rottinkituoliin, jotka kyyhöttivät nurkassa. Lapussa luki, että ne olivat Sokevan rottinkituolit 1930-luvulta. Hinta oli alunperin 35€ kappaleelta, mutta sitä oli tiputettu 25 euroon. Mä olin myyty! Ainoa ongelma oli, mahtuisivatko tuolit autoon..?! Enempää en sitten kirppistä kierrellyt, eikä aikaakaan mennyt kuin muutama minuutti näiden löytöjen tekemiseen.

Sain myyjältä luvan sovitella tuoleja autoomme ennen maksua, jotta tiesin lähtisikö meille yksi vaiko kaksi kaunotarta. Onneksi saimme molemmat ujutettua takaluukusta, kun kaadoimme takapenkin tuolit. Jihuu! Olin onnellinen vanhojen rottinkituolien omistaja! Yksihän meillä jo on entuudestaan huvilan olohuoneessa, se löytyi talomme vintiltä. Nämäkin viemme myöhemmin huville, mutta ensin nautin aurinkoisesta päivästä tuoreen Avotakan seurassa kotinurmikolla. Avotakassa oli muuten juttua rottinkikalusteista, vähän mua nauratti siinä omassani istuessani - ja pitihän siitä kuvat ottaa!


I was so lucky and happy to find two old rattan chairs from a second hand store for only 25€ each. In the latest issue of Avotakka magazine was an article about rattan chairs - what a funny coincidence.








Niitä aurinkoisia ja lämpimiä päiviä odotellessa,
Riikka


23 kommenttia:

  1. Todella ihana löytö! :-) Ja halvalla! :-) Loistavaa että molemmat mahtui mukaan, niillä on vielä monta ihanaa hetkeä edessä! :-)

    Seija / Stella Vanilja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ja todella halvalla lähti :) Eilen pyörähdin yhdellä kirppiksella Kokkolassa ja siellä oli kaksi pienempää tuolia ja pöytä 160€, huh! Mukavaa kesäkuun alkua sulle!

      Poista
  2. Onpa makeat! Trendikkään hienot! Parhaat löydöt tehdäänkin vahingossa ja kiireellä...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kiire on monesti paras shoppailuseura ;) Iloa päiviisi, Elsa!

      Poista
  3. Mielettömän hieno löytö. Haaveilen kanssa löytäväni sopivat vanhat mieluiten sokevan tuolit terassille ja parvekkeelle. Yleensä löydöt syntyy hetken intuition perässä kulkemisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Toivottavasti sinäkin löydät jostain omat tuolit!

      Poista
  4. Ihana löytö! Olen aina miettinyt, että joskus pitää pysähtyä siihen LA-kirppikselle. Ensi kerralla pysähdyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa kyllä pysähtyä, tai lähteä kauempaakin käymään, siellä on isot tilat ja aina olen tehnyt laadukkaita löytöjä!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun tykkäsit :) Mukavia päiviä sulle!

      Poista
  6. Mä niin haluaisin tollasen <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pidän peukkuja, että löydät omasi!!!

      Poista
  7. Meidän kirppis!! ;)) siinä kyllä kannattaa pysähtyä. Tekee tosi hyviä löytöjä. Nimim. Melkein joka viikonloppu käyn koluamassa sen läpi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voikun olen kade sulle, että asut tuollaisen aarrearkun vieressä :) Iloista kesänalkua!

      Poista
  8. Ihana löytö ♡
    Mukavaa keskiviikko iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, kiitos :) Mukavaa keskiviikkoiltaa sinnekin, vaikkakin tasan viikko myöhemmin toivottelen ;)

      Poista
  9. Anonyymi31/5/14

    Hienot! Meillä on mökillä Sokevan rottinkituoleja. Sain yhden mukaani kun lähdin opiskelemaan mutta nuorena ja hölmönä säilytin tuolia sateessa,auringossa jne. Tuoli rapistui. Kun kuopuksemme syntyi,päätin tehdä tuolista satutuolin lastenhuoneeseen,ja vein sen Sokeain aittaan entisöitäväksi. Samalla teetätin siihen päällisen. Tuolista tuli kuin uusi eikä entistämisen hintakaan ollut muistaakseni mahdoton verrattuna uuden hintaan. Suosittelen! T. HannaK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä teidän satutuolista tuli upea :) Kiitos kun muistutit ja annoit vinkin, että niitähän voi todella entisöidä Sokevalla! Ja se teidän istuinpehmuste on hieno! Terkkuja sinne kaikille <3

      Poista
  10. Voi mitä kirppislöytöjä! Aivan mielettömän hyvät kaupat teit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä onnekas olo, kun noi bongasin :) Mukavaa keskiviikkoa!

      Poista
  11. Hienot löydöt.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...