20. tammikuuta 2014

Huvilan terassille kulmasohvaPhoto by Riikka /  K O T I L A


Photo by Riikka /  K O T I L A
Photo by Riikka /  K O T I L A


Photo by Riikka /  K O T I L A


Huvila-aiheella ja loppukesän kuvilla jatketaan, vaikka ulkona puskee pakkasta. Mulla on ollut useana päivänä aikaa käydä läpi valokuvaviidakkoa läppäriltäni, kun meidän 4vee on ollut flunssassa ja me ollaan viihdytty ihan vaan kotona pelaten ja askarrellen. Jäi sitten tältä päivältä väliin mun opinnotkin, se oli vähän harmi!


Kuvakätköistäni löytyi kaikenlaista, en ole näitäkään kuvia aiemmin postaillut tai kertonut huvilan yläterassin uudistuksesta viime kesältä, joten nyt paikataan se puute: Tuo katoksen alla oleva merenpuoleinen terassin nurkka, jonne tullaan keittiöstä, on ollut ihan tyhjäkäynnillä aiemmat kesät. Siinä on majaillut kaasugrilli ja muutama epämääräinen tuoli, mutta tilan käyttöaste on muuten jäänyt todella vähälle. Se ei ollut yksinkertaisesti viihtyisä aiemmin. Grilli muutti joskus hamassa tulevaisuudessa ensi kesänä kyhäiltävän kesäkeittiön paikalle, joten tuo nurkkaus voitiin pyhittää ihan oleiluun. Olin miettinyt siihen jotain persoonallisempaa siirtolavatyyppistä makoilupaikkaa, mutta se idea sitten jäi... Samalla terassilla on myös ruokailuryhmä, joten istumapaikkoja löytyy nyt isommallekin porukalle.


Päädyimme hommaamaan Iskusta kunnon kokoisen lounge -kulmasohvan, joka on mielin määrin muunneltavissa, koska jokainen tuoli on oma palansa. Oli kyllä nappivalinta! Sohvasta tuli heti koko perheen mieluisa oleskelupaikka, siinä otettiin päiväunia hellepäivinä, luettiin kirjoja sateella, vilvoiteltiin kylpytakeissa saunanjälkeen, nautittiin lasit kuohuvaa Fresitaa auringon laskua katsellen ja istuttiin mieheni kanssa viltin alla iltaisin yömyöhään suunnitellen uusia pikkuprojekteja ensi kesälle.


Nyt iski kesäkaipuu, vaikka talvesta tykkäänkin!
Riikka


PS. Joko olet osallistunut arvontaan?!


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, me ollaan nautittu terassielämästä :)

   Poista
 2. Teillä on Huvila isolla H:lla. Niin kaunista, selkeää, tyylikästä ja viihtyisää. Ihailin eteisen seinää, oliko se maalattua raakalautaa ja tummempi maaliseinä taustalla? Huippukaunis sekin ja naulakot... ihkut! Talvisin terkuin, Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 Eteisen seinä on joo valkoiseksi maalattua raakalautaa ja alla mustaa maalia. Iloista viikonjatkoa sulle :)

   Poista
 3. Upeannäköinen, kyllä kelpaa kesällä istuskella:)

  VastaaPoista
 4. Ihana paikka! Tuo pöytätrio on IHANA!! Mistä oot sen hommannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannis <3 Pöytätrio on ostettu Jyskiltä viime kesänä, taisi olla tarjouksessa jotain 70 euron luokkaa, hommasin toisen samanlaisen etuterassille. Muunneltavuus on mun mieleeni, noita voi käyttää yhdessä ja erikseen. Katsotaan nyt miten kestävät auringonpaahdetta, sillä ohjelapuissa luki ettei kestäisi suoraa aurinkoa. Hieman hassulta kuulosti ulkopöytien varoitustekstiksi, ehkä ne haalistuvat harmaiksi kuin ajopuu ens kesänä ;D Mä raportoin sitten miten mun testikappaleille käy...

   Poista
 5. Kaunis sohva, juuri oikeat värit ja sävyt rungossa sekä pehmusteissa. Varmasti ihana levähdyspaikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olimme kans todella tyytyväisiä tuohon Iskun sohvaryhmään, niin monia vaihtoehtoja kun mekin katsottiin eri liikkeissä, niin nuo olivat juuri sellaiset joista olin haaveillut. Eivät vaikuta liian muovisilta. Mukavaa viikkoa sinne :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...