19. tammikuuta 2014

Huvilan eteisen uusi ilmePhoto by Riikka /  K O T I L A

Photo by Riikka /  K O T I L A

Photo by Riikka /  K O T I L A


Postailin jo tänään aiemmin kuvia viimekesäisestä huvilan eteisen uudistuksesta. Tässäpä niitä kokonaiskuvia. Eli vanhat puutappiset naulakot pääsivät seinää koristamaan, toinen vähän matalammalle, jotta lapsetkin ylettyvät siihen takkinsa laittamaan. Tuo ylempi naulakko taitaa jäädä enemmänkin siistiksi sisustustavararipustimeksi, sillä sen näkee suoraan sohvalla istuessaan, enkä halua välttämättä takkirivistöä tuijotella jos ei ole ihan pakko.


Nämä alapuolen kuvat ovatkin otettu eri päivänä, huomaatko eron :)


Photo by Riikka /  K O T I L A


Photo by Riikka /  K O T I L A


Eteisessä on ilmalämpöpumppu, joka on todella tarpeellinen varsinkin kesällä viilentämään sisäilmaa. Sitä ei onneksi niin huomaa tuolta oven päältä. Pyöreän peilin tilalla oli aiemmin kirppikseltä ostamani vanhalla puulla kehystetty peili, mutta se vei mielestäni huomioarvoa pois puunaulakoista, koska se oli niin raskaan näköinen.


Photo by Riikka /  K O T I L A


Photo by Riikka /  K O T I L A


Tämä valkoinen peili oli ollut varastossani jo muutaman vuoden, se oli ihan "pakkosaadaomaksi" joskus aikoinaan kun sen näin. Ajattelin sitä tuonne ulkoa tultaessa ensimmäisen oven taakse joskus valmistuvaan "wc" -tilaan (johon ei kylläkään ainakaan ennen vanhuusikäämme tule sisävessaa :), mutta sehän sopikin täydellisesti juuri tuohon sisääntuloon, eikä oven taakse piiloon. Huomasin muuten viimeksi Säteessä käydessäni, että siellä oli myynnissä tälläkin hetkellä vastaavanlainen pyöreä peili noin puolet pienempänä. Jäin miettimään sen hankkimista wc-tilan peiliksi, niin saisi samaa muotokieltä toistettua tilasta toiseen. Saas nähdä mihin ratkaisuun päädyn, sillä emme ole juurikaan miettineet minipienen wc -tilan sisustamista, sen aika on ehkä ensi kesänä. Mutta ennen sitä projektia saisi suunnitella kesäkeittiötä ja pienen hyötykasvimaan perustamista, joten eivät puuhat mihinkään vähene ;D


Huomasin, etten ole laittanut kuvia huvilan yläterassin "sisustuksestakaan", joten niitä luvassa huomenna! Ensi viikko menee sisustusartesaaniopintojen parissa opiskelemassa taas AutoCad -piirustusohjelmaa.Iloista ja energistä uuden viikon alkua sinullekin!
Riikka


PS. Ihana kun teitä lukijoita on taas tullut matkaan mukaan sekä
 facebookin että google -käyttäjäraadin kautta! 
Teitä käy täällä lisääntyvinä lukuina, joten olisi todella mukava saada teille myös "kasvot"! 
Sydämellisesti tervetuloa jokaiselle teistä <3
Jätä ihmeessä kommentteja vaikka anonyymisti, jos sinulla ei ole profiilia!!


PS2. Käy katsomassa kuvia eteisestä ennen uudistusta (vanhasta blogistani) klikkaamalla tästä ja tästä!


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, olen niihin todella tyytyväinen :)

   Poista
 2. On toi upee huila <3 <3 Mahtavat ikkunat, ei muuta voi sanoo ja kun se puu näkyy siitä yhdestä melkeen kokonaan...oi ja voi kun ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Voisin teitä vaasalaisia bloggarikavereita kutsua sinne kylään keväällä tai alkukesästä!

   Poista
 3. Eksyin blogiisi ja täytyy sanoa että ihania ja inspiroivia kuvia! Jäänkin lukijoiden pariin seuraamaan tulevia postauksiasi! :) Olet myös lämpimästi tervetullut vierailemaan minun blogissani: http://mintttu8.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu ja tervetuloa!! Kiva kun jätit kommentin ja linkin blogiisi, niin pääsen vastavierailulle :)

   Poista
 4. Tulipa jotenkin niin kesäinen fiilis noista kuvista. Melkein pystyi haistamaan kesän tuoksun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kesän tuoksua :) Tykkään kyllä kovasti talvestakin, joten ei tässä pakkasessa ole mitään valittamista, vaikka kesäkuvia käynkin läpi jo toista päivää. Iloista viikkoa sulle!!

   Poista
 5. Pidän todella paljon tästä tilasta, kaikki, ihan kaikki natsaa!

  VastaaPoista
 6. Hieno peili! Meillä on myös samantyylinen, Ikeasta ostettu pyöreä peili. Oli alunperin hopeanvärinen, mutta maalasin sen valkoiseksi. On sijoitettuna keittiöön, jossa se heijastaa ikkunasta valoa, eli toimii ikäänkuin "valeikkuna". Teidän peilissä näyttää olevan vähän sama efekti, tuo kivasi valoa! Tosi hieno eteinen teillä, raakalauta ja puinen naulakko, niin hyvännäköistä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...