25. tammikuuta 2014

Lapuan Kankureiden Seita -villahuopa


Riikka /  K O T I L A


Voit varmasti kuvitella mun riemuni, kun löysin Säteen alesta kauan himoitsemani Lapuan Kankureiden Seita -villahuovan. Se on kuin tilaustyönä tehty meidän huvilalle. Olimme edellisviikonloppuna yötä huvilalla ja lämpimään ja pehmeään huopaan oli aivan ihana kääriytyä sohvannurkkaan lauantai-iltana takkatulen loisteessa. Olen jotenkin "allerginen" villalle eli en voi ostaa neuletta, jossa on vain muutamakin prosentti villaa, sillä huomaan sen heti, kun pusero alkaa samantien kutittaa, mutta villasukkia voin kyllä käyttää. Kankureiden villahuopa ei aiheuttanut mitään reaktioita tai kutinaa vaikka oikein testiksi hinkkasin sitä kaulaani vasten. Huopa oli omiaan myös nukkumiseen, sekin tuli testattua kun nukahdin siihen sohvalle uusi peitto korvissani :)Source


Lapuan Kankureilla on monta upeaa mustavalkoista villahuopaa, 
kuten Corona, Maatuska ja Taivaanvalkeat:

Source

Source

Source

Mikä on sun suosikkisi näistä?
Löydät Kankureiden villahuopakuvaston ja lisää kauniita vaihtoehtoja täältä.


Nyt kun sää on ollut kylmä Etelä-Suomeakin myöten,
villahuovatkin taas kiinnostavat!
Riikka2 kommenttia:

  1. Maatuskat-kuosi on mieleeni. Lämmittäisi pulkassa tai rattaissa liikkujaakin. Minulla on ollut näistä sellainen mielikuva että ovat "kutittavia", mutta ilmeisesti ei pidä paikkaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hauska juuri lastenhuoneeseen tai pulkkaan niinkuin sanoit :) Minäkin luulin, että ne kutittaisivat todella paljon, mutta onnekseni olin väärässä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...