27. tammikuuta 2014

Maanantai-iltaa!


Riikka / K O T I L A
Maanantai-iltaa itse kullekin! Miten sun viikonloppu meni? Meillä oli mukava viikonloppu, lauantaina ulkoiltiin ja käytiin illalla ihanilla naapureillamme syömässä taivaallista ruokaa ja itsetehtyä leipää, ja sunnuntai meni junnujääkiekon merkeissä meidän kaupungin omalla Komarov -areenalla. Kohtahan ne Sotshin kisatkin alkaa, niin voi kannustaa oman kylän Leo -poikaa olympiajääkiekossa :) 


Lueskelin tänään uusinta Plaza Kvinna -lehteä, jossa oli juttua ruotsalaisesta 23 -vuotiaasta Isabella Löwengripistä. Tiedätkö hänet? Hän on luonut Blondinbella -bloginsa ympärille oikean imperiumin. Isabella aloitti bloginsa 14-vuotiaana ja perusti jo muutama vuosi siitä oman yrityksen. Hän lanseerasi vaatemerkin Classified ja teki omaa tv-ohjelmaa jo alle 18-vuotiaana. Nyt hän omistaa osan blogiportaali Spotlifesta, kenkämerkki Flatteredistä ja kosmetiikkabrändi Löwengrip Care & Colorista. Wau, kyllä on nuori nainen ollut ahkera! Luin hänen toisen kirjansa Isabellas hemligheter tuossa taannoin, ihan mielenkiintoisia juttuja, kunhan hyppi ne teinimeiningin puolelle menevät parisuhdeosiot siitä kirjan alusta :) Hän on kirjoittanut myös bisnesystävättärensä Pingis Hadeniuksen kanssa kirjan Economista, joka käsittelee naisten oman rahatalouden hallintaa. Se voisi olla myös hauska lukea joskus. Upeaa, kuinka nuoressa naisessa on energiaa ja uskallusta!! Edit: Piti vielä lisätä, että Blondinbella -blogilla on miljoona yksittäistä kävijää viikossa, ja naisen puuhia seuraa Twitterissä 55 000, Instragramissa 100 000 ja Facebookissa 30 000 fania... Huh!Kohta alkaa mun suosikkini Good wife, ja Meidän safkaa, tallennukseen menee molemmat.
Ja tänään vielä ehdit osallistua sisustuslehtiarvontaan, hopi hopi!!
Riikka11 kommenttia:

 1. Nimetön27/1/14

  Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen hlökuvaus. Kaikki on mahdollista :) Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kun vain on draivia tehdä asioita! Hyvää viikkoa sullekin:)

   Poista
 3. No onpas ollut ehtiväinen neiti... oikein pitää hattua nostaa. Se on niin hienoa, kun nuoret naiset menestyvät omilla osaamisillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä ilo lukea menestyneestä nuoresta naisesta!

   Poista
 4. Vau - ihan huippua! Vähän eri kävijämäärät omassa blogissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ei voi oikein vertailla kävijämääriä!

   Poista
 5. Hurjia määriä! Kiinnostavan kuuloinen tyyppi.

  Tuli tuosta poistetusta roskapostista mieleen. Sitä tulee ihan järjettömiä määriä nykyään. Mä päädyin pistämään pari viikkoa sitten blogin asetuksista niin, ettei anonyymit voi kommentoida (oikeita anonyymien kommentteja on muuten tosi vähän, vain pari kertaa, mutta roskapostia tuli kymmenittäin päivässä). Jotenkin helpottavaa, ettei oo tullut enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Mullekin tulee päivittäin roskapostia, mutta ne suodattuu yleensä todella hyvin ja menee suoraan sinne roskapostikansioon, jota käyn välillä katsomassa ja tyhjentämässä, ettei sinne päädy vahingossa ihan oikeita kommentteja. Vain muutama roskaposti on tullut suodattimen läpi koko syksynä, joten se toimii tosi hyvin yleensä.

   Joten mä aion pitää vielä ainakin toistaiseksi blogissani anonyymeillekin vapaan mahdollisuuden kommentoida, jos se aktivoisi niitäkin lukijoita kirjoittelemaan ajatuksiaan, joilla ei ole profiilia :) Toisaalta silloin ei suojaa blogiaan asiattomilta kommenteilta, jotka aina kirjoitellaan anonyymisti, mutta toivotaan etten sellaisten kohteeksi joudu...

   Poista
  2. Samaa mä mietin. Olisi kiva, jos voisi pitää sitä anonyymeillekin auki, mutta toisaalta tässä yhdessätoista kuukaudessa anomyymeiltä on tullut oikeita kommentteja (siis ei roskapostia/mainoksia) tosiaan se pari tai muutama. Poikkeuksena arvonnat. Roskaposti suodattuu kyllä hyvin Bloggerissa pois, mutta ne kuitenkin tulevat sähköpostiin, jos on tilannut uudet kommentit itselleen. Jos kommentoi useampaa blogia päivässä, niin paljonhan sitä tulee. Ne sana/numerovahvistuksethan tän ratkaisi, mutta ne koen tosi ärsyttäviksi. Voi kun ne saisi tähä bloggeria kehiteltyä niin, ettei roskapostipalvelimet pääsisi niin hyvin käyttämään tätä vääriin tarkoituksiin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...