18. tammikuuta 2014

Kirpparille!Mitä sun lauantaihin kuuluu? Mä olen kaiken muun kiireen keskellä ottanut kirpparipöydän Pietarsaaresta ja vien pois tarpeetonta tavaraa, joita löysin joulun alla käydessäni läpi varastoja. Mehän laitettiin kahden sinkkukodin kamat yhteen viisi vuotta sitten, joten vanhan vallan aikaisia täysin käyttökelpoisia, muttei enää omaan makuun meneviä sisustusjuttuja löytyy edelleen varastojen kätköistä. Myyn myös lasten pieneksi käyneet hyväkuntoiset vaatteet, paitsi ne joilla on tunnearvoa, joten monta ikeakassillista tuli taas täyteen.


Olen aiemminkin täällä kysellyt, että tuleeko sun myytyä kirpparilla? Sehän jakaa mielipiteitä, toiset vievät turhat tavarat suoraan hyväntekeväisyyteen, mikä myös on hienoa kierrätystä. Ulosheitetyn kaman mukana lähtee myös paljon sisäistä painolastia, jota turhan tavaran lainehtiminen nurkissa aiheuttaa, olo on heti kevyempi, oletko huomannut?


Ulkona on upea aurinko ja kunnon pakkanen, kyllä valo tekee hyvää!
Riikka16 kommenttia:

 1. Oi oi, kun pääsis tonne minne noi viet ;) Kyllä, myyn paljon ja lahjotan paljon ...kierrätän läpi vuoden tasaisesti :) Terkkuja <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on iha älytön määrä kirppistavaraa hinnoiteltuna varastossa odottamassa.
  Lupasivat kirppikseltä soittaa, kun mun vakkaripöytä vapautuu! =D

  Edulliset hinnat laitan kaikkeen ja usein kirppikseltä tarttuu mukaan kaikenlaista mieluisaa "uutta" samalla kun käy siivoamassa pöytää. Kierrätystä parhaimmillaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kun sulla on vakkaripöytä, niin osaa hinnoitella valmiiksi! Halvat hinnat kuuluvat kirppiskulttuuriin :)

   Poista
 3. Mä kanssa käyn kirpparilla myymässä 2x vuodessa. Lisäksi olen vienyt Uffin laatikkoon ja esim. vanhoja leluja lähitarhaan.
  Mukavaa lauantaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Lelut lähitarhaan" - ei ole tullut mieleenikään, pitääkin kysyä pojan dagiksesta josko haluaisivat, kiitti vinkistä!! Ihanaa viikonloppua sulle!!

   Poista
 4. Mulla on pari kertaa vuodessa tuosta lähellä sijaitsevasta itsepalvelukirppiksestä pöytä - sen viikkohinta on vain niin kova (43€!), että aika paljon saa myydä niitä euron, kahden tuotteita, että jäisi juuri mitään itselle. Vaikka toisaalta, eihän se hurja tienesti ole edes se suurin motiivi, vaan ylipäätänsä turhista tavaroista eroon pääseminen - ja niitä riittää!

  Lisäksi UFFin laatikkoon on helppo kantaa pikkusatseja, koska se on tuossa lähellä - sama vaiva, kun vaikka roskapussin vieminen, joten sitä kautta tulee myös laitettua tavaraa kiertoon.

  Pitäisi olla vielä paljon harkitsevampi kaikkien hankintojen kanssa, sillä nyt tuntuu siltä, että kannan tavaraa/ vaatetta sisään paljon enemmän kuin mistä onnistun luopumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onpas suolainen hinta kirppispöydästä! Pietarsaaressa maksaa pöytä parinkympin luokkaa, ja nyt tammikuussa hinta on puolitettu, kun myyjiä ei oikein tahdo löytyä joulun jälkeen. Toisaalta vaan parempi kun siellä on pöytiä tyhjinä niin kauppa käy paremmin omalla pöydällä kuin ihan täpötäydellä kirppiksellä :)

   Hankinnoissa saa olla kyllä tarkkana, mullakin on se periaate että myyn usein kirppiksellä ja laitan heti kaikki tavarat eteenpäin, joita en huomaa kaipaavani.

   Poista
 5. Varasitko pöydän Loppishallenista? Mä rakastan sitä kirpparia ja se kuuluu ehdottomasti jokaisella kerralla mustgo-paikkoihin, kun käyn Jeppiksessä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, jäänyt vastaamatta Irina tähän sun viestiin, vaikka luin sen jo ajat sitten, sorry :) Joo, Amida Loppishallenissa mulla on vieläkin pöytä, se on kyllä käymisen arvoinen! Käytkö täälläpäin usein..?

   Poista
  2. Aivan liian harvoin pääsen käymään, mielelläni vierailisin useamminkin. Ehkä noin kerta vuoteen nykyään... mulla asuu ystävä siellä. :)

   Poista
  3. Okei, ajattelin jo että olet kotoisin Pietarsaaresta :) Iloista viikonloppua!!

   Poista
 6. Nimetön5/2/14

  Ihana blogi ja ihania sisustus ym. kuvia. Säden sivulta tämän nappasin. Tapaamme muutaman kerrran vuodessa käydä Pietarsaaressa, mutta emme ole vielä käyneet kirppareilla, joten missä P.saaren parhaat kirppikset sijaitsevat? Itse myyn käyttämättömät tavarat 1-2 kertaa vuodessa kirppareilla ja se mitä on jäänyt yli olen lahjoittanut Punaisen Ristin kirpparille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellisesti tervetuloa, kiva kun löysit tänne, ja kiitos kun jätit kommentin <3

   Mä tykkään käydä ja myydä Amida Hallenissa Pietarsaaressa. Tavaran laatu ja määrä tietysti vaihtelevat, kuten aina kirppareilla, mutta kannattaa kyllä poiketa, jos on kaupungissa :) Löydät osoitteen ja kartan täältä:

   http://www.fonecta.fi/yritykset/Pietarsaari/1238924/Amida+Hallen+Ab+Oy

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
  2. Nimetön11/2/14

   Tack för tipset och adressen. Jag är inte anonym, det bara blev så. Jag heter Gun och bor nära Vasa. Jag är mycket intresserad av heminredning och det är alltid roligt att få tips av andra när egen fantasi tryter. Tack ännu för att du delar med dig av dina fantastiska fotografier.

   Poista
  3. Hej Gun! Kiitos paljon palautteesta ja mukava kun jätit viestin! Toivottavasti viihdyt blogini parissa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...