17. tammikuuta 2014

Lastenhuone huvilalla


Photo by Riikka / K O T I L AEn ole tainnut täällä blogissani aiemmin näyttää kuvia meidän 4veen huoneesta huvilalla...? Yritin etsiä "ennen" kuvia ajalta, jolloin huoneessa oli vielä pinnasänky ja hoitopöytä, mutten niitä kuvaviidakoistani tähän hätään löytänyt. Huone kaipasi muutosta, kun vauva-aika on jo ohi ja iso poika tarvitsi säilytyspaikkoja leluille ja kirjoille. Seinät on maalattu siniharmaalla, kuten muissakin huvilan pikkuhuoneissa. Katto on valkoiseksi maalattua raaka-lautaa, kuten muissakin huoneissa, jotta huvilamaisuus sisustuksessa säilyisi.


Olen ottanut nämä kuvat elokuussa. Saimme silloin huoneen muodonmuutoksen valmiiksi juuri ennenkuin Ilona ja Hanne tulivat kuvaamaan lehtijuttua meiltä kotoa ja täältä huvilaltamme. Julkaisuajankohdasta ei ole vielä mitään tietoa, jännityksellä edelleen odotellaan :)     


Photo by Riikka / K O T I L A


Sängyksi siirsimme tänne (kotinaapureiltamme ostamamme) mustan rautakerrossängyn alapedin. Yläpeti on vastaavasti meidän 10veen huoneessa. Niitä on nyt helppo käyttää tarvittaessa myös vierashuoneina, kun sängyt ovat aikuisten kokoa. String -hylly ruuvattiin seinään ja Muuton Myy -valaisin asennettiin juuri kuvauksia edellisenä päivänä, ettei olisi vaan jäänyt viimetippaan. Joten hyllyjen asetelmat jäivät hieman keskeneräisiksi mun kriittiseen silmään...


Photo by Riikka / K O T I L A


Käpymäinen koristetyyny on tanskalaisen Bungalow´n. Onko merkki tuttu? Niillä on ihastuttavia printtejä, käy ihmeessä kurkkaamassa! Toin koristetyynyn muutaman kesän takaiselta Köpiksen reissulta. Mulla on aina tapana ostaa jotain käyttöesineitä itselle matkamuistoiksi.Photo by Riikka / K O T I L A

Matala kirjahylly ja rottinkituoli ovat kotitalomme mukana tulleesta irtaimistosta. Näitä vanhoja huonekalujahan meillä siis riittää omasta takaa. Mietin tuon tuolin ruiskumaalaamista valkoiseksi tai  mustaksi, mitä mieltä olet? Epäilen hieman maalin pysyvyyttä kun punokset hankaavat toisiinsa liitoksissaan ja elävät kun tuoliin istuu. Ja toisaalta on hienoa säilyttää noita huonekaluja ihan alkuperäisessä kuosissaan.

Kala-aiheinen opetustaulu on löytö viimekesän Pietarsaaren Jaakonpäivien suurkirppikseltä. Olen tehnyt myös joulun jälkeen lisää opetustauluhankintoja, mulla ilmeisesti alkaa olla muodostumassa niihin jonkin sortin addiktio. Kuivattu kimppu katossa on pojan ristiäisistä neljän vuoden takaa. Pidimme ne juhannuksena täällä vastavalmistuneella huvilalla. Hänet kastettiin merivedellä.


Nythän on perjantai ja pakkasta, ihan mahtavaa!
Iloista viikonloppua!
Riikka16 kommenttia:

 1. Suloiselta näyttää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanaa viikonloppua sulle!

   Poista
 2. Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 3. Ihanan seesteinen värimaailma! Jännityksellä odotetaan artikkeleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kans jännitetään aina kun asia tulee mieleen, melkein sen on jo unohtanut ;D

   Poista
 4. Hauska tuo kalataulu ja kauniit tekstiilit huoneessa! :)

  Meidän molemmat tytöt on myös kastettu merivedellä! Veden olemme jättäneet kuivumaan kastemaljaan ja vedestä jääneet suolat on meillä tallessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia, tekstiilit ovat vauva-ajalta, vein kaikki sinivävyiset huvilalle kotoakin, sinne ne sopii.

   Ei vitsi, tuo kuivattaminen ja suolan säästäminen ei tullut mulle mieleenkää, todella kaunis idea!!

   Poista
  2. Mun veli oli tainnut tehdä niin, tai jostain se idea tuli, en muista mistä. :)
   En mä olis edes ymmärtänyt, että meidän mökin vedessä on niin paljon suolaa, että pienestä määrästä vettä jäi astian pohjalle suolakiteitä! :)

   Poista
  3. Ihana idea todella ja suolakiteet ovat kauniita!

   Poista
 5. Ihania kuvia! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja viihtyisää!
  Kivaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 7. Tosi ihanan näköistä! Tykkään kovasti!

  Ihanaa viikonloppua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ja iloista viikonloppua <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...