24. tammikuuta 2014

TineK Kevät - Kesä 2014 / Osa 1


/ Postaus toteututtu yhteistyössä sisustusliike Säteen kanssa. Kuvat lainattu TineK:n luvalla täältä. /


Onko tanskalaisen Tine Kjedsenin luoma TineK -merkki sinulle tuttu? Minä olen jo jonkun aikaa ollut tuotteiden suuri fani, joten ei ihme että postaan nyt TineK Homen SS14 -katalogista kahden jutun verran. Niillä on liian paljon ihanuuksia! Olen niin iloinen, kun näitä upeita tuotteita saa Vaasasta Säteestä! 


Säteestä kerrottiin, että tuotteita saapuu jo pian helmikuun aikana, kunhan liikkeen remontti on valmis, joten kannattaa seurata Säteen facebook -sivuja, jotta saat heti tiedon lastin saapumisesta! Luvassa on ainakin koreja, ruukkuja, sisustustyynyjä, servettejä ja lasikynttilöitä. Olen suunnitellut utuista roosaa meille kotiin ja vesivärimäistä sinistä huvilalle! Maltan tuskin odottaa, ja tälle sisustustyynyaddiktille onkin jo muutama tyyny varauksessa :)


Säteen remontti on edennyt hurjalla vauhdilla liikkeen ollessa normaalisti auki, joten hattua täytyy nostaa heille urakoinnista! Menen tiistaina kurkkaamaan uudistuneita tiloja, ja otan kuvia sitten teidänkin iloksi. Joko sinä olet nähnyt uudistuksia liikkeessä käydessäsi? Ja kevätuutuuksiahan tulee kaiken aikaa, viimeisimpinä Miss Etoilea ja Svaneforsia, niistä ja muista kevätjutuista lisää täällä blogissani ensi viikolla ja tietysti parhaimpana lähteenä kaikille liikkeeseen tuleville uutuuksille ovat Säteen omat facebook -sivut.


Sitten TineK:n herkkuihin, tässä ekassa postauksessa on enemmän lifestyle -tyyppisiä fiiliskuvia ja toisessa on sitten lisää kuvia mun sisustussilmää miellyttävistä tuoteista. Kaikkia katalogin tuotteitahan ei liikeeseen tule myyntiin, niitä on niin paljon, mutta tarvittaessa niiden tilaamista voi kysyä sitten Säteen kautta, kuten kuvissa näkyviä upeita bambukalusteita.


Minua on miellyttänyt vesivärimäiset kankaanvärjäykset jo reilun vuoden, kuten tuossa yläkuvassa nuo siniset ihanuudet. En ole sellaisia vielä aiemmin hankkinut, kun tää melkein valmis artesaani on ajatellut niitä itse kokeilla tehdä. No en ole saanut aikaiseksi, joten ostoon menee tällä sesongilla ja täydennetään sitten kokoelmaa itsetehden jos kun ehdin... 

Raikasta sinivalkoista raitaa!Harmaata, vesivärimäistä, ah kun tykkään!

Hempeää, ja taas vesivärimäistä, mun makuun!Koreja ei voi koskaan olla liikaa, niissä on siistiä säilyttää sisustuslehtiä ja vaikka leluja!


Murrettu, harmahtava roosa sängynpääty näkyy TineK:n kuvissa usein ja ei ihme, kaunishan se on.
Sävyä on muutenkin kevään mallistossa, täällä tykätään taas!
Muutenkin nämä "likaiset pastellit" tai puuteriset pastellit 
miellyttävät tyylikkyydellään mun sisustussilmää.


Löytyikö kuvista sulle jo jotain?
Laitan huomenna postauksen toisen osan eli yksittäisiä tuotekuvia,
 joita ei näissä lifestylekuvissa näkynyt, joten olkaahan kuulolla!

Jos et halua missata mun juttuja niin klikkaa blogini facebook -tykkääjäksi 
niin saat postaukset tuoreeltaan sitä kautta!


Ja jos et ole täällä muutamaan päivään käynyt, 
niin löydät viimeisimmät juttuni ja kuvia meidän huvilalta
klikkaamalla joko tuolta ylhäältä blogin otsikkoa tai sitten tästä!
Iloista viikonloppua kaikille teille ihanille!
RiikkaPS. Vielä muutama päivä aikaa osallistua sisustuslehtiarvontaan, klik klik!!


/ Kuvat lainattu TineK:n luvalla täältä. /


4 kommenttia:

 1. oih, mitä ihanuuksia. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Hyvää viikonloppua sullekin!!

   Poista
 2. Nimetön24/1/14

  Hienoja ...Kauniita kokonaisuuksia....Mukavaa ja rentouttava viikonloppua sinulle ja perheellesi T. Marita K ps. pitääpä käydä ensi viikolla Säteessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikonloppua sinne teillekin Marita!! Kyllä nyt kannattaa mennä Säteeseen kurkkimaan remontin jälkeisiä uudistuksia ja kevätuutuuksia :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...