7. helmikuuta 2014

Keväinen koulutaulu



ENNEN:

Riikka / K O T I L A


JÄLKEEN:

Riikka / K O T I L A

Riikka / K O T I L A

Riikka / K O T I L A

Riikka / K O T I L A

Riikka / K O T I L A

Riikka / K O T I L A


Jaa-a. Onkohan tämä nyt tätä bloggaamisen aiheuttamaa todellisuusharhaa, kun jo helmikuun alussa täällä intoilen, että vois pikkuhiljaa alkaa kevät näkyä meillä kodin sisustuksessa...

...vai tapahtuuko tätä ihan todellisessakin elämässä, siis sitä että alkaa jo tässä vaiheessa talvea (joka ei mielestäni ole edes vielä kunnolla alkanutkaan) sisustamaan kevättä? Siis tapahtuuko tätä niissä kodeissa, joissa kuuma kaurapuuro tuoksuu ihan nenään asti eikä näy vain näytöllä kauniissa kuvissa (eikä sitä kutsuta nimellä raakaruoka). Kaukana trendeistä ja kuvakulmista...

Blogeissahan joulu alkaa syyskuussa, kevät tammikuussa, kesä maaliskuussa ja heinäkuun helteillä me ne aikaiset madonnappaajaajat jo postaavat tulevan syksyn trendiväreistä...

Aiheutammeko me bloggaajat, tiedostamattamme, ennakoivalla asenteellamme sisustusstressiä lukijoillemme ja/tai kanssabloggaajillemme..?



Noh, olimitenoli, 
postaan tietoisesti aiheesta " Keväinen koulutaulu".

Ja älkää nyt stressaantuko,
jos teillä(kin) vielä roikkuu jouluiset talviset paperitähdet ikkunoissa...

Rentoa perjantaita,
Riikka



14 kommenttia:

  1. Kyllä vaan, meillä(kin) roikkuu joulutähtivalo vielä ikkunassa.... ;) Mutta ihanalta näyttää valkoinen hirsi ja tuo taulu sitä vasten!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää, etten ole ihan mattimyöhäisin noiden tähtieni kanssa, ne näyttävät niin kauniilta ilman valoa :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Kyllä tännekin kotiin on jo kevät hiipinyt eikä tunnu yhtään oudolta. Kivempi odotella sitä kevättä kun ikkunassa ei enää roiku ne paperitähdet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai minäkin otan noi tähdet pikkuhiljaa pois, kun ne näkyy ihan kadulle asti ;)

      Poista
  3. Kyllä se väkin alkaa jo kevät mielessä kummittelemaan..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kumma miten aikaisin sitä alkaa kaipaamaan, johtuisiko tästä mitäänsanomattomasta talvesta :)

      Poista
  4. Ei ole tähtivaloja enää! Kevättä tänne täysin rinnoin, kiitos:) Todella kaunis koulutaulu, ja ihania kuvia... mukavaa kevään odotusta sinulle ja kaikille muille myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Frida ja iloista viikoloppua sulle <3

      Poista
  5. Ha, ha... juuri näitä olen ääneen miettinyt tälläkin viikolla, pitääkö olla (aina) usein edellä aikaansa, juuri sisustusmielessä. On varmasti myös ammatitauti meillä kummallakin, suunnittelemme jo tulevaa, kun joku työ on saatu päätökseen. Usein kyllä mietin, katselen ja nautinkin tehdystä työstä, aikaansaannoksista! Se on inspiroivaa, enkä usko monenkaan siitä paineita ottavan. Uuden luominen on aina upeaa! Keväistä valoa Riikka! t; Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ammattitautihan tämä ennakoiminen on, mutta aikaansaannoksistaan pitäisi todellakin ehtiä nauttia :) Ja inspiroihan se, kun näkee jonkun jo laittavan kevättä kotiin, vaikkei itse vielä olisikaan sitä tekemässä... Iloa kevääseesi Hanna <3

      Poista
  6. Onko tuo musta tähti metallia? Näin tuollaisia juuri Halpa-Hallissa ja teki mieli ostaa, mutta en keksinyt minne laittaisin. Niitä oli valkoisenakin. Ja kevättä on rinnassa täälläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on se metallia, Blossomin omaa tuotantoa, ostettu Säteestä. Ja niitä on myös valkoisena ja kahta kokoa, minulla kaksi kappaletta niitä isompia. Ne pysyy hyvin pystyssä myös lattialla (tai tauluhyllyllä) tukea vasten... Hauskaa viikonloppua ja kevään valoa!

      Poista
  7. Hyvä kirjoitus aiheesta joka on minuakin mietityttänyt. Bloggaan, mutta en (ainakaan vielä) missään erityisessa blogistan-aikataulussa. Ihmettelin itsekin kun siihen aikaan joka minulle oli vielä ihan täysin joulunaikaa, monessa blogissa riisuttiin joulu jo kokonaan pois ja alettiin puhua keväästä. Siis tammikuun ekoina päivinä! Meillä puhutaan muuten kaamosvaloista eikä jouluvaloista mikä tarkoittaa sitä, että pidämme pihalla valosarjat koko talven. Ja näin näyttää tekevän suurin osa koko naapurustosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se toisaalta hyvä että jotkut ovat edellekävijoiötä ja inspiroivat muita samalla, mutta kyllä minuakin välillä hieman hirvittää, miten kaikki vaan vuosi vuodelta aikaistuu! Laskiaispullatkin ovat olleet jo hyvän tovin kauppojen hyllyllä, vaikka juhlapäivä on vasta 4.3 :) Ja kaamosvalot on hyvä termi! Mukavaa uutta TALVIviikkoa sinulle ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...