17. kesäkuuta 2014

Hurmaava huvila -kirja

Postipaketit ovat sitten kivoja! Odottelin jo innolla Tarja Ritari Design´in pakettia saapuvaksi, niin kuin eilen kerroinkin, mutta yllätyksekseni tupsahtikin tällainen tupaan. 

Hieman tätä kirjapakettia osasinkin odottaa, sillä kirjan kirjoittaja, puuhakas Ilona Pietiläinen Valkoinen Puutalokoti -blogin ja useiden sisustuskirjojen ja lehtijuttujen takaa lupaili teille ihanille lukijoilleni arvontapalkinnoksi uutta upeaa Hurmaava huvila -kirjaansa*. Ja nyt niitä tuli ihan kaksin kappalein, yksi minulle ja yksi sinulle! Omani otan tänään iltalukemisekseni, sillä ihanan paksua ja isoa kirjaa, jossa on kuvia ja juttuja kaikkiaan 168 sivua, ei selaillakaan ihan hetkessä. 

Iso kiitos Ilona ja kirjan kustantaja jyväskyläläinen Docendo, jonka verkkokirjakaupassa kannattaa pistäytyä tilaamassa kesäistä lukemista riippukeinuun! 

Nyt kun tämä paketti on avattu, niin laitan kirja-arvonnan käyntiin heti seuraavassa postauksessa. 

Klikkaa itsesi sivupalkista jo Google -lukijaksi tai Facebook -tykkääjäksi, jos et vielä ole, sillä arvonta suoritetaan blogini kirjautuneiden lukijoiden kesken. Anonyyminä voit ihan hyvin osallistua, jos sinulla ei ole profiilia, kunhan olet facebookissa käynyt tykkäämässä.


I got a lovely post package from the writer Ilona Pietiläinen (blog Valkoinen Puutalokoti) and  the publisher Docendo (check out their online bookstore). Thank you so much for the Hurmaava huvila -books! Tonight I will read  my copy and the other one will soon be a giveaway (mailing address in Finland only), so stay tuned!


Upeaa kirjaa jo selaillen,
Riikka

*tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan 
/ blogiyhteistyö - blog co-operation /

4 kommenttia:

 1. Nimetön17/6/14

  Mielenkiintoisen näköinen kirja:) justiinsa tässä tulin kotiin shoppailtiin työkamun kanssa tämä päivä ja viimeinen kohde oli Säde......jäihän sieltä nätti lyhty käteen:) ps.syksyllä tulee lisää sarvipäitä:) terv. Marita:K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se arvonta käynnistyi Marita, menehän osallistumaan, kirja on hieno. Jos ei arpaonni osu kohdalle, niin saat lainata sitten mun omaani :) Säteessähän on ale alkanut, pitääkin poiketa siellä! Voi, löysit varmasti ihanan lyhdyn! Ja sarvipäitä ei voi koskaan olla liikaa :)

   Poista
 2. Löysin blogisi Valkoinen puutalokoti-blogin kautta, kiva niin! Ilonan kirjat ovat todella upeita,joten olen mukana arvonnassa, toivottavasti hyvällä tuurilla!

  VastaaPoista
 3. Mekin osallistuimme arvontaan ja liityimme lukija kaartiin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...