14. kesäkuuta 2014

Loppisrace på Källbacken 29.6.2014

Pihakirppistapahtuma
Loppisrace på Källbacken
su 29.6.2014 klo 12-18
Uudessakaarlepyyssä!
Tervetuloa! Tänäkin vuonna järjestetään täällä Uudessakaarlepyyssä meidän asuinalueella loppisrace eli pihakirppistapahtuma ja mekin ollaan tietysti taas mukana. Viime vuodet ovat olleet todella hauskoja, ihmisiä on käynyt vilinäksi asti ja myynti on sujunut hyvin!

Pitää heti kiittää Loppisrace på Källbacka -tapahtuman iloisia vetäjiä, eli naapuriamme Lottaa ja melkein naapuriamme Pia-Mariaa, kun organisoivat tätä!

Löydät kartan alueesta täältä. Alue sijaitsee vain muutama korttelin päässä keskustasta. Siirrä karttaa punaisesta paikkamerkistä vähän oikealle ylöspäin, niin näet Källbacka -nimen ja katuja kuten Lybeckinkatu ja Kreivi Tottin katu, joiden väliin jäävällä alueella pihat sijaitsevat. Kun tulet kaupunkiin ja suunnistat kohti vesitornia, et voi eksyä! 

Lisätietoja löydät Facebookista: Loppisrace på Källbacken 2014

Tarkempi myyntipaikkakartta jaetaan päivän aikana kävijöille. Mukaan ilmoittautuneita on  taas paljon, tänä vuonna kolmisenkymmentä. Laitamme porteille ilmapallot ja kirppiskyltit, joten ilman karttaakin löydät myyntipaikat. Usein pihoilta löytyy monta myyjää, joten katseltavaa ja ostettavaa riittää! Tervetuloa kaikki - kauempaakin! Tapahtuma järjestetään vaikka sataa.Loppisrace på Källbacken 
ordnas söndagen 29.6.2014 kl 12-18 
i Nykarleby. 
En karta på Källbacken finns här
Mera information på Facebook:
Välkommen!


Kaikki mukaan!
Riikka
1 kommentti:

  1. Onko tapahtumassa jollain kivaa kahviota? Tarkoitan jossain vanhassa rakennuksessa. Onko minkälaisia tavaroita myynnissä siis onko muuta kuin vaatetta?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...