13. kesäkuuta 2014

Amalia-ilta


Pidempään blogiani seurailleet tietävätkin, että olen mukana Vaasalaisten bloggarien Facebook -ryhmässä, jossa on jäseninä jo yli 150 bloggaria! Ryhmä toimii todella aktiivisesti ja meillä on usein jotain kivaa häppeninkiä meneillään. Kevään aikana on järjestetty mm. valokuvauskurssi, ilta Aveolla ja sisustusreissu laivalla yli Uumajaan. Mä missasin nuo kaikki, kun kevät on ollut sen verran kiireinen. Mua harmittaa varsinkin kun en päässyt valokuvauskurssille, mutta jatkokurssia olis luvassa, joten sinne sitten!
Eilen illalla meillä bloggareilla oli ilo vierailla Vaasan Amaliassa , joka on avattu vuosi sitten. Amalia on täysin palveleva kukkakauppa ja sisustusliike samojen seinien sisällä. Amalialla on myös nettikauppa, sekä liikkeet Oravaisissa ja Uudessakaarlepyyssä. 

Amalian ihana Anna (alakuvassa etualalla, takana Anne) ja Uudenkaarlepyyn liike ovatkin mulle jo entuudestaan tuttuja, sillä olemme tehneet Amalian kanssa yhteistyötä jo muutama vuosi sitten, kun olin Amalia-illoissa mukana kertomassa ajankohtaisista sisustustrendeistä. Jouduin kuitenkin harmikseni luopumaan noista sisustusilloista, kun sisustusartesaaniopintoni söivät myös vapaa-aikaani, eikä aika tuntunut riittävän kaikkeen mielenkiintoiseen. Amalia-illat olivat kyllä antoisia ja oli todella hienoa tutustua uusiin ihmisiin. Kiitos vielä niistä ja yhteistyöstämme Anna! Päätimme nyt Annan kanssa aloittaa toisenlaista blogiyhteistyötä, josta olen aivan innoissani, mutta kerron siitä tarkemmin myöhemmin :)  


Amalia-illan aikana Anna kertoi liikkeistään, tuotteista ja yrittäjyydestä Vaasassa. Saimme nauttia skumppaa ja ihania pikkupurtavia. Kiertelimme liikkeessä ja hypistelimme kauniita tuotteita iloisen puheensorinan ja kameranräiskeen keskellä. Illan aikana saimme upean 20% alennuksen ostoista, joten jono oli pitkä kassalle :) Ilta oli todella onnistunut! Oli mukava tavata ihmisiä blogien takaa ja jutella bloggaamisesta ja tutustua muutenkin paremmin.Amaliasta saa siis sisustustuotteiden lisäksi kaikki kukkakaupan palvelut, kuten hääkukat, surukukat, ristiäiskukat ja onnittelukimput. He tekevät tilauksesta juuri sellaisia kukkalaitteita, kuten itse toivot. Olen ollut todella tyytyväinen Amalian palveluihin jo monen vuoden ajan, sillä olemme tilanneet kaikkiin perhejuhliimme kukat heiltä.

Kiitos Amalia iloisesta illasta ja runsaasta goodiebagistä, 
jonka sisältöä en nyt ehtinyt kuvaamaan!


 Ja oli aivan ihana tavata teitä upeita bloggarikollegoja!

Linkittäkäähän bloginne nimi ja osoite kommenttiboxiin,
niin kaikki pääsevät tutustumaan myös teidän blogeihinne!
Bloggaritapaamistunnelmissa,
Riikka14 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva tutustua!
  http://hannahhoijar.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva oli tavata taas uusia naamoja :)

  Yksi askel kerrallaan
  http://yksiaskel.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta illasta kaikille!

  http://tuulanneli.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oli kiva tutustua ihan livenä :)
  täällä mun postaus illasta: http://pintariipaisuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli tosi kiva nähdä vihdoinkin :)

   Poista
 5. Seuraavaa tapaamista jo odottaen :)

  http://salosti.blogspot.fi/2014/06/ihana-amalia.html

  VastaaPoista
 6. Luinkin jo Emman blogista tuosta tapaamisesta - kiva putiikki ja mukava bloggaajatapaaminen - hyvä yhdistelmä;)
  Ja kiva, kun olet noita linkkenä pyytänyt - nyt pitääkin käydä tutustumassa muutamaan blogiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun linkeistä oli iloa! Mun täytyykin kans mennä Emman ja muiden blogeihin lukemaan jutut :) Iloista viikonloppua sinulle!

   Poista
 7. Mahtavaa kuulua tällaiseen porukkaan! :)

  Lifestyleofannika.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, on ollut kyllä ilo olla mukana näin mukavassa ja aikaansaavassa porukassa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...