11. kesäkuuta 2014

Kohti kesälomaa

Vielä tämä päivä töitä ja sitten jäädään kesälomalle. Tai no, onhan mulla opiskeluihin liittyviä näyttöjä vielä työn alla, joten en ihan kokonaan heitä rukkasia naulaan ja aivoja narikkaan. Meidän 5vee on tänään dagiksessa viimeistä päivää, ja hän riemuitsi aamulla, että "huomenna sitten ei mennä mihinkäään meidän ihanasta kodista, meillä on pyjamapäivä!" :) Olen kyllä ihan samaa mieltä!

Lähden tänään ajelemaan Seinäjoelle, jossa sisustetaan asiakkaani uusia toimitiloja. Olen tehnyt niihin sisustussuunnitelmat, ja teen niistä seuraavat näytöt. Varsinaiset tutkintotilaisuudet ovat vasta syksyllä. Kunhan ehdin, laitan kattavan kuvapostauksen siitä projektista!

Mutta tuonne huvilan saunan terassille tekee jo kovasti mieli ja kunnon kesälomalle! Meillä oli viikonloppuna naisten perinteinen huvilaviikonloppu, meitä oli kuusi ihanaa naista rannalla. Se kyllä rentoutti totaalisesti, vain vatsalihakset joutuivat töihin siinä naurujumpassa. Meitä yhdistää alunperin työkaveruus, josta on ajan saatossa muodostunut aito ystävyys, joten viikonloppukaan ei ollut mitään "vain virkansa puolesta sivistynyttä yhdessäoloa". 

Sää suosi ja aurinko paistoi, kuten neljänä aiempanakin kertana, kun olemme kokoontuneet. Merivesi oli viikonloppuna 15 asteinen, mutta rohkeimmat uskalsivat uimaan! Minä olen sen verran nöösi, etten kylmään veteen mene. Instassa on muutama kuva viikonlopulta (ja muitakin kuvia), käy kurkkaamassa sieltä, klik klik!


I am waiting for the summer holidays to start! I have a big interior design and decoration project in Seinäjoki to finnish and then I can relax for the rest of the summer (although, I still have my interior artisan studies to complete, so there is not going to be a total off mode for my brain in the near future!)


Iloista keskiviikkoa ja nauttikaa lomasta te jotka jo sillä olette!
Riikka


8 kommenttia:

 1. Ihanaa nasten viikonloppua :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, meillä oli kyllä niin hauskaa! Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Oi, kyllä noissa maisemissa kelpaa lomaa viettää! Kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, kyllähän tuolla viihtyy :) Iloa päivääsi!

   Poista
 3. Nimetön11/6/14

  Tervetuloa lomille :) Ihana kuva teidän huvilalta....terv. Marita.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita, sinähän kuulemma oletkin jo lomilla, sain sinun terveiset kaimaltani, joka oli käynyt teitä moikkaamassa ennen siirtymistään toiseen yksikköön :) Minäkin sitten siirryn syksyllä, mutta tulen kyllä sanomaan heipat! Nyt nautitaan lomasta!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Iloista viikkoa sinne!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...