29. kesäkuuta 2014

Onnistunut kirppispäivä

Me ollaan oltu tänään ihan pihalla kuin lumiukot pihatontut, sillä olemme pitäneet pihakirppistä.  Olihan siinä aika homma kerätä kaikki myytävät tavarat ja lastenvaatteet kasaan, pystyttää pöydät ja siivota huusholli vieraiden varalle, mutta se kannatti! Tämä meidän Källbackan asuinalueen pihakirppistapahtuma oli todella onnistunut, vaikkakin aurinkoinen viikonloppu oli karkoittaa osan paikallisista huviloilleen ja saaristoon, ja muutama sadekuuro verotti päivän aikana väkeä, mutta ei voi valittaa, sillä myynti kävi hyvin! 

Oli mukava nähdä ystäviä ja tuttavia, jotka poikkesivat pihallemme. Päivä oli itseasiassa sen verran puuhakas, etten ehtinyt ollenkaan muiden pihoja kiertelemään ja kuvaamaan, harmi! Ensi vuonna sitten :) Kiitos myös Sannalle ja Leenalle, jotka olivat meidän pihalla myymässä omia tavaroitaan, todella hauskasta seurasta <3

Päivän aikana meitä kävi moikkaamassa myös Linda, joka pitää suosittua ja aivan ihanaa Lindas Lantliga -blogia, käyhän ihmeessä tutustumassa, jos et vielä ole hänen bloginsa lukija! Lindan blogista löydät postauksen ja kuvia meidän tämänpäiväisestä pihakirppistapahtumasta ja paikallisista KOYA design`in -tuotteista. Ja ensi sunnuntaina on sitten pihakirppistapahtuma Lindan kotimaisemissa Vöyrillä, joten sinne suuntaan sitten! Alla med! 


Kiitos vielä naapurin Lotalle ja melkein naapurin Pia-Marialle
 iloisen kirppistapahtuman järjestelyistä jo kolmantena vuotena peräkkäin!
Riikka


PS. Hurmaava huvila -kirjan voittaja arvotaan huomenna, nyt nukkumaan hulinaviikonlopun jälkeen!

2 kommenttia:

 1. Oj tack! :) Och tack för titten i ert hem, så himla fint!

  Hoppas vi ses på söndag! Ha en fin vecka!

  Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack själv Linda, kul att ni kom hälsa på oss :) Hoppas vi har tid att komma på söndag. Ha en rolig vecka!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...