5. kesäkuuta 2014

Upeita sisustustyynyuutuuksiaViimeksi Säteessä käydessäni olin aivan ihastuksissani ja meinasin hihkua riemusta ääneen kun nämä sisustustyynyuutuudet Chhatwal & Jonssonilta esiteltiin.

Juuri sellaisia printtejä kuin olen pitkään himoinnut, paisley- ja ikatkuoseja, jotka eivät ole yltiöromanttisia. Kuviota, jotka ovat tyylikkäitä ja ajattomia, mutta silti juuri tämän hetken sisustustrendien kärkeä. 

Chhatwal & Jonssonin kotisivuihin kannattaa tutustua, sillä sieltä löytyy lisää näitä ihanuuksia, joita voit tilata Säteen kautta. Ota ihmeessä yhteyttä liikkeen todella mukaviin ja auttavaisiin myyjiin ja tilaa omasi!


I just simply loooove these cushions by Chhatwal & Jonsson ! Check out their homepage for more options and order yours from SädeIloista hellepäivää toivotellen,
Riikka

/ blogiyhteistyö - blog co-operation /

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö, mun tekis mieli noita meidän makuuhuoneeseen, joka pitäisi tapetoida ja sisustaa uudestaan. Nuo on just sitä tyyliä mitä olen etsinyt! Noh, nyt ei ole aikaa makkarin pieneen pintaremppaan, joten täytyy miettiä noita tyynyjäkin vaikka mieli tekisi ostaa ne valmiiksi...

   Poista
 2. Yllättäen toi salmiakkikuvio taas iskee muhun parhaiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on hieno!! Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 3. Löysin Instagramin kautta blogiisi - kauniita kuvia ja ihana koti teillä! <3 Täällä toinen erityisope jää siis seurailemaan postailujasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kun tänne löysit, olenkin ollut viime aikoina aktiivisempi Instassa kuin täällä :) Minäkin kävin vastavierailulla sun blogissa ja jäin lukijaksi, se hieno, käykäähän muutkin kurkkaamassa!! Mukavaa kesälomaa sullekin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...