29. kesäkuuta 2014

PihakirppistapahtumaMe palattiin muutaman päivän Muumimaailmareissulta, jossa oltiin Sannan (mieheni veljen vaimo, mun BFF :) ja yhteensä viiden lapsen kanssa. Meillä oli tosi hauska reissu! Tänään meidän asuinalueella on pihakirppistapahtuma, joten lähden pian laittamaan myytäviä valmiiksi. Onneksi tänä vuonna aurinko paistaa. Tervetuloa kauempaakin moikkaamaan meitä ja tekemään löytöjä noin 30:ltä tapahtumaan osallistuvalta pihalta!


Tältä muuten meidän pihalla näytti toissa kesänä. Oliivipuut olivat vehreät ja siperianlehtikuusiterassi ihan uusi. Nyt tuo terassi on jo kauniin harmaa. Yritin pitää oliivipuut ulkovaraston nikkarinhuoneessa talven, mutta tietenkin unohdin ne ihan täysin ja kastelu jäi muutamaan kertaan. Nehän kuivuivat ihan kuoliaan näköisiksi. Kuin ihmeen kaupalla toinen niistä virkosi ja pukkaa nyt pieniä lehtiä. Tänä kesänä en sitten laittanut yhtään kesäkukkia tai muitakaan viheriäisiä ruukkuihin, niin kesän kastelustressi kotona on minimissään, kun taas huvilalla riittää kastelua uudessa kasvimaassamme :)Iloista (kirppis)päivää kaikille!
Riikka
4 kommenttia:

 1. Oi mä unohdin koko jutun!! Suunnittelin kovasti et oisin ajellut sinnepäin päiväksi! No, ensi vuonna paremmalla muistilla! Toivotaan teille oikein mukavaa ja hyvää kirppispäivää! :*)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi Helinä, olis ollut mukava kun olisit tullut :) Kiitos, meillä oli mukava päivä ja myynti meni hyvin! Iloista ensi viikkoa sinne!

   Poista
 2. Mukavaa kirpparipäivää! Ja ei sitä kannata itselle turhaa stressiä hankkia kesäkukilla, joita ei sitten ehdi kastella. Kesä on tarkoitettu nautittavaksi :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja, meillä oli kiva kirppispäivä! Olen ihan samaa mieltä, kesä on todellakin nauttimista eikä stressaamista varten :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...