10. syyskuuta 2013

Emilin huone


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A


Kotikierros jatkukoon, vuorossa Emilin huone, joka on alakerrassa, ruokailuhuoneen ja olohuoneen välissä. Kapean käytävän kohokohta on vanha hirsiseinä, joka jätettiin alkuperäisen väriseksi. Se ei tuoksu tervalle, kuten ruokailuhuoneen seinänpätkä.

Emilin huone oli alunperin vaatehuone, ja sen ikkunat oli levytetty umpeen seinätilan maksimoimiseksi. Linakin ehti asustella mansikkapirtelön värisine seinineen huoneessa muutaman vuoden, kunnes sai isomman huoneen vintistä, tämän huoneen "päältä".


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A


Vaihdoimme nyt syksyllä Emilin pinnasängyn ison pojan sängyksi, joka oli Linan entinen, sitä kun ei saatu mahtumaan yläkerran kapeista portaista vintille. Lina sai fammolta eli anopiltani tämän vanhan sängyn, joka näkyy seuraavassa postauksessani. Tuo Emilin sänky on mieheni huutokauppalöytö ajalta ennen yhteisen ajanlaskumme alkua.

Nyt sain vihdoinkin aikaiseksi ruuvata jotain seinään, kun sänky muuttui väliaikaisesta pinnasängystä pysyvämpään petiin. Seinälle sai kunnian asettua lautashyllykkö, johon voi laittaa kirjoja, tauluja ja muita litteitä sisustustavaroita.


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Dagen är din -posteri on ostettu Lenas Shopista, ja se on Johanna Högvägin suunnittelema.


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Sormivärimaalaukset ovat Emilin omaa käsialaa. Minusta on kiva, että lasten työt pääsevät esille. Laitoin ne washi-teipillä vaatekaapin seinään, niin näyttely on helposti vaihtuva.


ENNEN:

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A
Ennen huone näytti tältä, kolkkoja tyhjiä seiniä :) Mutta leikit sujuivat, vaikkei seinillä ollutkaan mitään!


Onko sun helppo ruuvata taulut ja muut jutut seiniin,
vai mietitkö (muutaman vuoden) ennen kuin aloitat?
Riikka


5 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä todella kaunis koti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on muuten tuo kuvavarmennus päällä, onko tarkoituksella? :)

   Poista
  2. Kiitos Pia todella paljon, että huomautit tuosta kuvavarmennuksesta (tai sanavahvistuksesta), se ei ollut tarkoituksella päällä! Itse en tykkää siitä ollenkaan, hidastaa hirveästi muiden blogeihin kommentoimista, ja jätänkin sen takia joskus kommentit jättämättä, kun aika ei riitä varmistuksien kirjoittamiseen joka kerta :)

   Poista
  3. Juu, eipä mitään.
   Ajattelinkin, että harvalla se tarkoituksella on päällä! :)
   Varmaan kyllä vähentää kommentointeja blogissa! Itse olen kovasti yrittänyt kunnostautua toisten blogeihin kommentoimisessa, kun tiedän kuinka paljon kommentit itseäkin ilahduttaa! :)

   Poista
  4. Totta, nämä ilahduttavat, siis kiitos sulle :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...