26. syyskuuta 2013

10 kuvaa kesään

Sain ihanalta Fridalta Koti kaupungin laidalla -blogista (käy kurkkaamassa ihmeessä!!) haasteen, jossa tulee kuvata 10 kuvaa samasta paikasta joka kuukausi kesään asti.
Säännöt tässä lyhykäisyydessään:
VALITSE YKSI KOTISI IKKUNA, JOSTA KUVAAT KOKO KUVASARJASI.
VALITSE KUUKAUDEN PÄIVÄ JOLLOIN KUVAAT.
OTA KUVA SAMASTA PAIKASTA JOKA KUUKAUSI, AINA VALITSEMANASI PÄIVÄNÄ JA JULKAISE KUVA BLOGISSASI.
Halutessasi voit julkaista kertyneistä kuvista kollaasin joka kuukausi.

Mulla kun tuo ikkunanpesu on jäänyt paitsioon, niin sovelsin sääntöjä, ja kuvasin keittiön ovelta puutarhaamme ja ulkovarastoomme päin. Tuosta päädystä mennään kodinhoitohuoneeseen ja saunaan, jonka ikkuna näkyykin kuvassa. Tilat remontoitiin täysin samalla silloin viisi vuotta sitten kun talommekin rempattiin. On muuten kätevää, kun pyykkirumba on toisessa rakennuksessa. Sitä saa niinkuin omaa aikaa, kun vetäytyy sinne viikkaamaan puhdasta pyykkiä ;D Tuolla takana oikeassa laidassa on marjapuskat ja omenapuut. Nurmikkoa on tarpeeksi pallopeleihin ja nurmikonleikkurin perässäkävelemisen harrastamiseen. 

Valitsin kuvakulman siksi, että tuo upea vanha vaahtera elää viimeistä syksyään, se on ihan laho. Joten jää kuvat tänne muistoksi, kun se kaadetaan, nyyyyyh!!


Haastan mukaan:Kohta pääsee lempipuuhaani eli haravoimaan, jes!
Riikka

PS. Muistutuksena vielä, että jos tulet tänne blogiini Facebookin kautta, niin muistathan, ettei postaukseni päivity Faceen seuraavan viikon aikana! Eli käy kurkkimassa siitä huolimatta täällä iltaisin, niin löydät uudet jutut ajastettuna klo 19.00 jälkeen :) Kyllä tekniikka on ihmeellistä! Luvassa on juttua ainakin meidän huvilan saunasta, herkullisesta omppupiirakkaohjeesta, DIY sisustyynystä ja paljastan myöskin yhdessä postauksessa mun suosikkihajuveteni ja viinin (elämän tärkeimmät nesteetkö? ;)

4 kommenttia:

 1. Kiitän haasteesta ja vetäydyn pohtimaan, että mikähän meidän kovin keskeneräisen pihan nurkista kestäisi katsetta :D

  VastaaPoista
 2. Oi hurjaa mikä haaste Riikka ;) Kiitos tämä on varmasti hauska toteuttaa, nyt vaan toivon että muista kuvata saman paikan joka kuukausi! ( saa muistuttaa ). Iloista päivää, sovitaan niistä kahvitteluistakin tässä joskus, olisi tosi hauskaa! Näin nykyiselle työläiselle tosin nämä arkipäivät tuppaavat olemaan aika täynnä ohjelmaa :)

  VastaaPoista
 3. Oi hurjaa mikä haaste Riikka ;) Kiitos tämä on varmasti hauska toteuttaa, nyt vaan toivon että muista kuvata saman paikan joka kuukausi! ( saa muistuttaa ). Iloista päivää, sovitaan niistä kahvitteluistakin tässä joskus, olisi tosi hauskaa! Näin nykyiselle työläiselle tosin nämä arkipäivät tuppaavat olemaan aika täynnä ohjelmaa :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos mielenkiintoisesta haasteesta! :) Olen vain niin laiska toteuttamaan näitä. :D Mutta olishan tämä tosi kiva ja erilainen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...