Photo & Styling by Riikka / K O T I L A |
Kokeilin muutama viikko sitten tätä ihanaa valkosuklaajuustokakun ohjetta, jonka löysin Marian Herkkupuoti -blogista. Se oli mielestäni helppo tehdä, ja ainahan muutama kippo ja kuppi täytyy pestä leipomisen jälkeen. Sulatan muuten suklaan aina mikrossa sulatustehoilla, noin 30 sekkaa kerrallaan, sekoittaen välillä, ja onnistuu hyvin.
Löydät ohjeen alkuperäisenä täältä. Jätin ehdotetun hillokkeen tekemättä ja tarjosin kakun punaisten kirpeiden viinimarjojen kanssa, ihan toimiva yhdistelmä niinkin.
Makeaa torstai-iltaa, sehän on jo kohta viiiiiikonloppu :)
Meillä on tälle illalle kyläily- ja hirvenpaistiruokailukutsu, mahtavaa!
Meillä on tälle illalle kyläily- ja hirvenpaistiruokailukutsu, mahtavaa!
Riikka
Oi, nams! Enkä oo aikoihin tehny juustokakkua, mut nyt asia on korjattava ;) kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaOlepas hyvä, maistuvaa viikonloppua :)
PoistaNäyttää tosi herkulliselta. Vaikuttaa ehdottomasti kokeilun arvoiselta :P
VastaaPoistaSe oli kyllä herkku, syötiin ihan viimeiseen muruun :)
Poista