15. syyskuuta 2013

Työtila huvilalla


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Aurinkoista sunnuntai-iltapäivää! Me ollaan oltu viikonloppu huvilalla, ja nautittu uskomattoman lämpimistä syyskuun keleistä. Mitäs sinä olet puuhaillut?

Emilin 4-vuotias serkkupoika tuli mukaamme yökylään ekaa kertaa, joten vipinää on ollut "kaksosten" kanssa ;D Enkä mä muutenkaan mitään sisustuslehtiä olisi lueskellut terassilla, sillä laitettiin paikkoja kuntoon, ettei talvi pääsisi yllättämään. 

Napsin samalla kuvia, jotta voidaan tehdä huvilalla samanlainen kuvakierros kuin tehtiin meillä kotona. Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Ekana tässä olis kuvia meidän muuttuneesta makuuhuoneesta ja sen työtilasta. Ehkei "työtila" ja "huvila" monien mielestä ihan sovi yksiin, koska valtaosan mielestä mökeille mennään nimenomaan töitä pakoon. Noh, meillä vietetään niin paljon aikaa vuodesta huvilalla, joka on vain puolen tunnin päässä kotoa, että siellä tulee tehtyä myös työjuttuja, joten työtila oli tarpeen.

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Vanha nahkapunostuoli, jolle on parikin, löytyivät kotoa talomme ulkovaraston vintiltä. En ole sitä mitenkään rasvannut, pyyhkinyt pölyt ja liat vaan pois, joten olisi aika kyllä antaa nahalle vähän kosteutta.

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Valaisimen tinkasin mukaani viime kesänä Somerniemen kesätorilta. Oletko muuten sattunut käymään siellä? Ihan keskellä ei mitään on yhtäkkiä iso rompetori-kirppis-kesätori, joka vetää kesälauantaisin väkeä kuin muurahaisia kymmenien kilometrien päästä. Kannattaa vierailla ens kesänä!

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Näitä vuodelle 1929 päivättyjä herbaarion sivuja löytyi talomme ulkovaraston vintiltä iso pahvilaatikollinen. Ihan helmi löytö! Laitoin tuon yhden seinälle washiteipillä, muille voisi keksiä käyttöä kehystettyinä kollaasina. Meillä vaan kun ei oikein ole tuota seinäpinta-alaa siunaantunut varsinkaan kotiin, niin taitaa jäädä satakunta sivua laatikkoon seuraavillekin sukupolville ihmeteltäviksi.


Ja tältä tämä samainen tila näytti vuosi sitten, nyt ovat vaihtuneet kaikki huonekalut ja kattolamppukin:

Lisää kuvia tuosta muuttuneesta makuuhuoneesta 
ja huvilalta muutenkin luvassa siis alkavalla viikolla!
Rentoa sunnuntaita!
Riikka 


6 kommenttia:

 1. Tykkään! Tuosta tuolista ja valaisimesta etenkin.
  Ja Somerniemi... suosittelen minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Somerniemi oli kyllä hauska kokemus :)

   Poista
 2. Nimetön15/9/13

  Somerniemen kesätori on oikein mukava paikka ja muutenkin sillä seudulla on hyvin kaunista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Somerniemelle pitää kyllä mennä ens kesänä uudestaan :)

   Poista
 3. Ihanannäköistä. Tuo tuoli on tooodella ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on kyllä minunkin "I love -listalla" ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...