10. syyskuuta 2013

Ruokailuhuone


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Meidän kotikierros jatkukoon alakerrassa, nyt vuorossa ruokailuhuone. Remontissa puhkaisimme sisäänkäynnin ulko-ovesta suoraan tähän huoneeseen, jotta saimme eteiseen säilytystilaa kulun molemmin puolin. Ennen käynti oli ulko-ovesta oikealle kapeaan käytävään, jolloin säilytystilalle jäi vain yksi seinä.

Löysin aikoinani Hus & Hem -lehdessä olleesta jutusta kuvan upeista pariovista, jonka kiikutin paikalliselle puusepälle. Mittasuhteet olivat juuri sitä mitä olin etsinyt. Niin meille saatiin unelmieni ovet!

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Astiakaappi on Juvi Productionin, sen pystyi muokkaamaan perusmallista omanlaisekseen. 


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Pala hirsiseinää jätettiin näkyviin, ja se maalattiin valkoiseksi moneen kertaan, sillä se oli alunperin tervattu. Terva tuoksuu hennosti vieläkin, kun nenän painaa puuta vasten!

Nautica -peilin löydät Pentikin webshopista myös valkoisena. Myynnissä on kahta kokoa, meidän on se isompi.


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Viimeinen kuva onkin sitten viime toukokuulta meidän Emilin 4v-synttäreiltä. Lattia säästettiin remontissa, siitä vain hiottiin tummanruskeat maalikerrokset pois, ja lakattiin kuultovalkoisella. Isot raot lautojen välissä antavat oman patinansa pinnalle. 
Toivottavasti viihdyt meidän kotikierroksella,
seuraavaksi luvassa lastenhuoneita!
Riikka7 kommenttia:

 1. Ni har ett vackert hem Riikka!

  VastaaPoista
 2. Raot lattialankkujen välissä = ♥ :)
  Ja hui terva, iik! En pidä sen hajusta yhtään. Nyt täytyykin sanoa että onneksi meidän seinää ei ollut tervattu, sillä silloin emme olisi voineet jättää sitä alkuperäiseksi eli täysin käsittelemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi teillä ei ollut tervattu!! Ei meilläkään sisäseinissä. Luulen, että se on tervattu, koska tuo ruokahuoneen seinä on ollut ihan ihan alunperin ulkoseinän uloimmaista osaa ja ruokahuone on rakennettu joskus 50-60-luvulla, niin siksipä terve tuoksuu :) Mutta onneksi ihan hennosti!

   Poista
 3. Tykkään tosi paljon teidän kodin tunnelmasta. Kaunista! Mun nenään terva taas tuoksuu ihastuttavalle, lisäsi tunnelmaa entisestään :)
  Kiitos peilivinkistä! Olen sitä Hayn peiliä haaveillut, mutta se on suunnittelemaani kohtaan liian iso. Pentikin pieni voisi toimiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra <3 Tervantuoksu jakaa mielipiteitä :)

   Kiva jos pystyin auttamaan peiliasiassa! Mä olen kans sen Hayn peilin perään kuolannut, mutta sitten löytyi viime joulun alla tää vaihtoehto, enkä miettinyt hetkeäkään. Olen todella ollut tyytyväinen. Peilit muuten myytiin loppuun viime talvena aika nopeasti, yllätyinkin iloisesti että niitä taas saa :)

   Poista
 4. Aivan ihana tuo toiseksi viimeinen kuva. Peili sopii täydellisesti tuohon hirsiseinälle ♡

  Löysin blogisi kiertävän haasteen kautta. On teillä kaunista!
  Saa tulla vierailemaan meillekin http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...