11. syyskuuta 2013

Linan huone vintissä


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Meidän Linan, 10v., huone löytyy vintistä vinon katon alta. Huone on todella tilava, mutta tietysti vino katto rajoittaa liikkumista, varsinkin aikuiselle. Lapset, ja onneksi vielä kymmenvuotiaatkin, leikkivät pääosin lattialla, joten lattiapinta-alan koko on pääasia. Lina asuu vuoroin meillä ja äitinsä perheen kanssa viikko-viikko-periaatteella.

Sänky on lasten fammon eli anopin nuoruusvuosien sänky, ihana kun vanhat huonekalut kiertävät sukupolvelta toiselle. Olimme jo ostamassa Ikean Hemnes -sohvasänkyä, sitä jossa on ne laidat ja säilytyslaatikot alla, kun asia tuli sattumalta fammon kanssa puheeksi. 

Se Hemnes on kyllä kätevä, kun säilytyslaatikoihin saa lelut ja muut tavarat, mutta pitää nyt sitten vaan hankkia tuonne sängyn alle (muistutus itselleni: mittojen kanssa eikä rändömina hasardiostoksia, jotka eivät sitten mahdukaan ;)) jotkut muut kivat laatikot.


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

En suoraansanottuna jaksanut alkaa siivota neidin työpöytää, jotta olisin saanut tuoreemman kuvan tuosta suunnasta ja uudesta Ikean Malm -työpöydästä, jonka ostimme kesällä. Tuo Iskun Meri -kampauspöytä, josta olen tykännyt kapean ja kevyen ulkomuotonsa vuoksi, alkoi olla koululaisen tehtäviin ja piirrustushommiin aivan liian pieni (varsinkin, jos on kaikki asiat yhtä aikaa levällään, kuten neidillä ja minullakin kun teen hommia ;)) Samanlainen Meri -pöytä on meillä alakerrassa työhuoneessa ikkunan alla tietokonepöytänä, siihen se on just passeli.

Meri -sarja näytti olevan Iskussa juhlavuoden tarjouskamppanjassa, tykkää sarjan klassisesta muotoilusta ja melko edullisesta hintatasosta.

Lastenkokoa olevan rottinkituolin löysin muutama vuosi sitten Juthbackan markkinoilta.

Meidän kotikierros alkaa olla kohta käyty, sillä alakerran työhuone ja meidän makuuhuone ovat sellaisten (ikuisten?) muutostöiden alla, etten niitä kehtaa ainakaan vähään aikaan kuvailla, joku raja mullakin on, ellen sitten saa jotain haastetta kuvata rumia tai keskeneräisiä huoneita ;) Yläkerrasta ajattelin laittaa vielä kuvia lasten leikkitilasta, joka on matala välitila yläkerran olohuoneen ja Linan huoneen välissä eli talon keskellä. 

Ja lisäksi lupaan ennennäkemättömiä kuvia mun työhuoneesta, joka sijaitsee ulkorakennuksessa, sain sen kesällä sellaiseen kuntoon, ettei se näytä enää (tekemättömien projektien) varastolta :)

Hauskaa keskiviikkoiltaa sulle, 
me lähdetään Emilin kanssa kokeilemaan jumppaa 
(siis Emil jumppaa, mä vaan istun ja levennän takalistoani ;)
Riikka


14 kommenttia:

 1. Kaunis nuoren neidin huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä tuo vaaleanpunainen kohta väistyy, kun ison tytön värimieltymykset ovat kääntyneet enemmän violettiin :)

   Poista
 2. Ihana vinttikammari :)

  VastaaPoista
 3. Aa ihan mahtava huone!! :))

  VastaaPoista
 4. Nimetön11/9/13

  Voi ihanuus! Meillä oli aikoinaan just tuollaiset sängyt vanhempien parivuoteena, myöhemmin isompien sisaruksieni sänkyinä ja edelleen myöhemmin isälläni ja minulla kun perhekoko pieneni. Teininä pidin noita ulkonäöllisesti aivan kamalina, mutta nyt näyttää kyllä kerrassaan tunnelmalliselta. Upeaa!

  Teillä on huippu ihana koti! Kiitos piristyksistäsi ja onnen päiviä perheellenne :)

  t. Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo <3

   Se on kumma miten aika muuttaa mieltymyksiämme, ja on kyllä ollut hienoa, että vanhempi sukupolvi on ollut niinkin säästäväinen ja tallettanut kaiken mahdollisen käyttökelpoisen meidän nuoremman polven iloksi :)

   Nyt on ajat toiset, kun kirpparit kukoistavat ja huonekalujen laatukaan ei oikein kestä isältä pojalle... Aika aikaansa kutakin!

   Iloista viikkoa sinullekin!

   Poista
 5. Mikaela C.12/9/13

  Vilket fint rum! Och hela huset är fantastiskt när jag kikat in på bloggen och sett bilder! Länge sedan jag sett dig.
  Fortsatt trevlig höst!

  VastaaPoista
 6. Hej Mikaela, riktigt länge sen!
  Roligt att du hittade hit och tack snälla du för dina vackra ord!
  Hoppas "vi syns" här i bloggen i fortsatningen också :)
  Ha det bra!

  VastaaPoista
 7. Voikun ihana huone! Tulee niin vanha talomme mieleen noista vinokatoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinokatto antaa kyllä ihan oman tunnelman huoneeseen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...