16. syyskuuta 2013

Huvilan makuuhuone


Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A

Photo & Styling by Riikka / K O T I L A


Huvilan makuuhuone koki suuren muutoksen kesän aikana. Makuuhuonehan on se tila, joka usein jää viimeiseksi uudistuslistalla, vaikka se onkin tärkeä viihtyvyyden ja levon kannalta. Onneksi nykyään makuuhuoneen tärkeys on huomattu ja sen ulkoasuun panostetaan.

Me aloitimme makuuhuoneen uudistusprojektin ostamalla kunnon sängyt Iskusta. Meillähän oli vain 120cm leveä sänky neljä vuotta, ja hyvin mahduttiin :) Kattovalaisin oli löytö HuutoNetistä, sillä ostin juuri samanlaisen valaisimen pienempänä kirpputorilta alkukesästä Parkanon ohi ajaessani. Se tuli makuuhuoneeseen johtavalle lyhyelle käytävälle.

Kun sänky saatiin paikoilleen, asettautuivat seinälamput helposti oikeille korkeuksille. Mattamustat Game Short -seinävalaisimet, jotka sopivat vanhan kattovalaisimen tyyliin, löytyivät Peroban verkkokaupasta. Niissä on sisäosassa juuri sopivasti kuparin kiiltoa. Ihanat pellavalakanat ovat monday TO sunday HOMEn ja koristetyyny Rebers Design. Makuuhuoneesta olevasta työskentelytilasta postasinkin jo eilen.

Onko teidän mukuuhuone ollut ensimmäisenä vaiko viimeisenä sisustettavien tai uudistettavien huoneiden listalla?
Uusi viikko edessä ja viikonloppuna Habitareen, jihuu!
Onko muita messuille menijöitä?!
Riikka

PS. Vastaan ihaniin kommentteihinne tänään illalla!!

9 kommenttia:

 1. Ihana!! <3 Niin levollinen tunnelma ja sopivasti yksityiskohtia. Sulla on todella hyvä silmä :)

  Viihtyisää makkaria arvostaa kyllä kovasti, varsinkin jos sitä ei hetkeen ole. Meillä nukuttiin pari ensimmäistä vuotta lattialla, ennen kuin viimein tuli makkarin remppavuoro. Siellä katto vuoti ja kaikkea muutakin "kivaa". Ihan juhlaa on ollut sen jälkeen kun valmista tuli siihen tilaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kaunis kiitos Taru <3

   Se on kyllä totta, että arvostaa vielä enemmän kuntoon saatua huonetta, jos sitä on joutunut katselemaan "ei niin kunnossa". Vuotava katto - teillä oli sitten vähän enemmän kuin pientä pintaremonttia :)

   Poista
  2. Juu, on ollut "kaikenlaista".. Pintaremonttiasioihin on päästy vasta parina viime vuotena :) On niiiin ihanaa kun nyt on saanut jo sisustellakin :)

   Poista
 2. Tuo makuuhuoneen takaseinä on tosi kiva, ja olet valinnut myös upeat tekstiilit!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunista! Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, ja sanasi tekivät päivästäni todella iloisen :)

   Poista
 4. Nimetön16/9/13

  Kaunis levollinen fiilis ja tuo tyyny on kyllä hieno, kenen valmistama seonnut vai kenties omaa tuotantoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villa Auroora, koristetyyny on Rebers Designin, postauksessa on linkki suunnittelija Elina Rebersin sivuille, kannattaa käydä katsomassa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...