12. syyskuuta 2013

Syksyinen kynsilakka




Juu, juu, tiedän, tiedän, murretut sävyt ovat tän syksyn juttu, malvaa, kanervaa ja vadelmaa... Mutta minkäs teet kun mun sydän sykkii rapukauden punaiselle lakalle :) Jos etsit hehkuvaa punaista, suosittelen Mavalan Madridia!

Mikä on sun suosikkikynsilakkasi tällä hetkellä?
Vai ehditkö lakkailemaan ollenkaan?
Riikka


18 kommenttia:

  1. Kaunis puna. Mina olen koukussa geelilakkoihin. Tasta postauksesta herasi himo marssia huomenna kynsistudioon. Pari viikkoa ilman varia kynsissa ja olo on vahan kalju.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sait uudet kynnet :) Tiedän kaljun tunteen, mulla oli geelikynnet joskus muinoin ja oli vaikea oppia olemaan niitä ilman!

      Poista
  2. Ihana puna!! Mä olen siirtynyt Malvasta Essien lakkoihin,pysyy mun kynsissä paremmin. Viikosta pariin säilyy hyvänä lakkaukset,eli jos viitsii nähdä jonkun kerran kk vaivan,niin kyllä kynnet kiittää. Minulla nimittäin Essien lakat on vahvistanut kynsiä,ei katkeile yms. Ja pyh,sanon minä trendeille. Oma tyyli lakoissakin paras tyyli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, täytyypä kokeilla Essietä, kuulostaa pysyvämmältä kuin Mavala!

      Poista
  3. Mavalan lakkoja oon kanssa käyttänyt, mutta nyt on jonkin aikaa kynnet kerrostelleet... (inhottavaa)! Joten lakat ovat jääneet vähemmälle, mutta yhtä ainoaa lempiväriä ei ole... vaihtelu virkistää :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun sanoit, että sun kynnet on kerrostelleet ilmeisesti Mavalan jälkeen, pitääpä olla tarkkana ja vaihtaa merkkiä jos sellaista ilmenee :) Vaihtelu ehdottomasti virkistää!!

      Poista
  4. Monta vuotta meni, ettei sormenkynsissä ollut lakkaa tahi muutakaan. Töissä kun ei saanut pitää. Nyt kun olen kotosalla, otin itselleni geelikynnet. Kerrankin minulla on kauniit kynnet, joita ei tartte häpeillä. Eikä myöskään pureskella. Varpaankynsissä on kesät talvet pinkkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä tullutkaan ajatelleeksi, että on tosiaan töitä, joissa ei lakkaa saa pitää... Geelikynnet on ihanat, mullakin oli jokunen vuosi sitten ja haluaisin taas, mutta niihin jää niin pahasti koukkuun ;)

      Poista
  5. Anonyymi12/9/13

    Mulla on varpaankynnet aina turkoosit, siniset tai vihreät...sormenkynnet on kesäisin vaaleat, mutta syksymmällä/talvella tummat värit löytävät niihinkin....ja LÓreal on suosikkini :D
    /Siru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lórealia en ole pitkään aikaan kokeillut, pitäis tosiaan välillä vaihtaa vähän merkkiä! Mullakin tummat värit miellyttävät silmää näin talvea kohti.

      Poista
  6. Onpas muuten hyvä punainen! Kiitti vinkistä. Ja kyllä, täällä lakkaillaan kynsiä, paljon. :)
    Ai niin. Kiitos ja anteeksi, vihdoin sain tehtyä tämän:
    http://www.imageblackwhite.com/2013/09/haaste-uusi-kuvakulma.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän näillä haasteilla mitään kiirettä ole, hyvä jos ehdit siihen tarttua! Kävinkin jo klikkailemassa sun uutta kulmaa :)

      Poista
  7. Juuri silmäilin menneen kesän varpaitani, pitäis varmaan päivittää ;)! Pinkin sävyt toimii mulla. Vihdoin sain toteutettua sinulta lähteneen haasteen, löytyy täältä http://pastellimaja.blogspot.fi/2013/09/uusia-kuvakulmia.html. Leppoisaa viikonlopun jatkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun laitoit linkin, niin postaan näitä kuvakulmia muidenkin iloksi, niin löytävät blogeihinne!

      Iloista viikkoa sinne!!

      Poista
  8. ihana punainen! mä oon ihan bimbo-pinkkien ystävä.. ;)

    VastaaPoista
  9. Mun tulee käytettyä käsissä enimmäkseen hyvin vaaleita lakkoja, pitäis varmaan rohkaistua vähän reippaampiin väreihin : ) Ja edelleen on etsinnässä se täydellisen hyvin pysyvä lakka. Kun ehdit kurkata, niin blogissani on sulle mielimerkit-haaste : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleat ovat siitä hyvät, ettei lakan rispaantunut reuna näy kovin kauaksi :) Kerro heti, kun olet sen täydellisen hyvin pysyvän lakan löytänyt!!

      Kiitos haasteesta Päivi, kävin jo kurkkaamassa, aion sen toteuttaa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...